Football Talk

Τότεναμ: Ήττα από τη Ρόμα με «μηδέν» σουτ στην εστία!

Τότεναμ: Ήττα από τη Ρόμα με «μηδέν» σουτ στην εστία!

Την χειρότερή της εμφάνιση σε φιλικά προετοιμασίας, πραγματοποίησε η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, δίχως να καταφέρει να ολοκληρώσει μία εντός εστίας τελική προσπάθεια, για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

Είναι δυνατόν να διαθέτεις στο ρόστερ σου παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν, ο Σον και ο Ριτσάρλισον ή ο Κουλουσέφσκι και να μην καταφέρνεις να σκοράρεις; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Το πραγματικά… απίθανο, είναι να μην μπορείς να κάνεις τελική προσπάθεια!

Διότι αυτό βίωσε η Τότεναμ στο φιλικό απέναντι στη Ρόμα, το οποίο αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Premier League. Οι «spurs» ηττήθηκαν με 1-0, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μία τελική προς την εστία του γκολκίπερ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, όντες ιδιαίτερα κακοί στην τελική τους επιλογή.

Είναι η δεύτερη φορά που τους συμβαίνει κάτι τέτοιο υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο του 2022, στο 0-0 με τη Μπρέντφορντ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0