Football Talk

Οι λόγοι που οι απουσίες της Μαρσέιγ ενόψει ρεβάνς φέρνουν… χαμόγελα στον ΠΑΟΚ (video)

Οι λόγοι που οι απουσίες της Μαρσέιγ ενόψει ρεβάνς φέρνουν… χαμόγελα στον ΠΑΟΚ (video)

Από τη μία πήρε αυτό που ήθελε, από την άλλη έχασε αυτούς δεν… έπρεπε. Η Μαρσέιγ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο Βελοντρόμ και έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς, όμως οι απουσίες της για το παιχνίδι της Τούμπας, παραείναι… μεγάλες!

«Δεν μας απασχολεί αυτό. Εάν κάποιος τιμωρηθεί και δεχθεί κάρτα θα έρθει κάποιος άλλος στη θέση του». Κάπως έτσι αντιμετώπισε τις απουσίες της Μαρσέιγ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Καλώς μέχρι εδώ και είναι στα θετικά του Ρουμάνου τεχνικού που δεν αφήνει το συγκεκριμένο γεγονός να επηρεάσει την ομάδα. Όμως, χωρίς να κρυβόμαστε ή να υπονοούμε πως η Μαρσέιγ θα έρθει… αποδυναμωμένη στην Θεσσαλονίκη, οι συγκεκριμένες απουσίες είναι… καίριες!

Συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Χόρχε Σαμπαόλι, με τον ίδιο να μην μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας λόγω της κίτρινης του δέχτηκε. Το BN Sports σας εξηγεί πόσο βασικές είναι οι απουσίες για τον γαλλικό σύλλογο.

Μπάμπα Ντιένγκ (επιθετικός)

Ίσως είναι η μικρότερη… απώλεια από τις παρακάτω ενόψει Τούμπας. Ο Μπάμπα Ντιένγκ μπορεί να μην είναι ο βασικός φορ της ομάδας, όμως είναι μία εξαιρετική λύση για τον Σαμπαόλι από τον πάγκο. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος επιθετικός έχει εκτοξεύσει την αξία του από τα 400 χιλιάδες του περασμένου καλοκαιριού, στα 8 εκατ. ευρώ, μέσω των πέντε γκολ που έχει πετύχει σε 28 ματς μέχρι τώρα. Φυσικά, σε συνδυασμό με την απώλεια του Μίλικ, αφήνει τον Μπακαμπού μόνο στην κορυφή της επίθεσης.

Μπουμπακάρ Καμαρά (6άρι)

Μπορεί χθες να μην έπαιξε βασικός, όμως ο Μπουμπακάρ Καμαρά αποτελεί το πιο ακριβό παρουσιαστικό στοιχείο της Μαρσέιγ. Ο 22χρονος μέσος έχει αξία ύψους 25 εκατ. ευρώ και είναι το βασικό 6άρι της ομάδας όλη τη σεζόν, καθώς μετράει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Ο Σαμπαόλι φοβόταν μην δεχθεί κίτρινη κάρτα και τιμωρηθεί, όμως παρότι τον έριξε ως αλλαγή, είδε τον διαιτητή να τον τιμωρεί. Έτσι, θα λείπει στη ρεβάνς στην Τούμπα και η απουσία του, μόνο χαμόγελα προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Ζέρσον (8άρι)

Η ποιότητά του μιλάει από το πόσα έκανε στη μεσαία γραμμή. Από τους κορυφαίους της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ζέρσον και γενικά, από τους πυλώνες της ομάδας τη φετινή σεζόν. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος έκανε τη Μαρσέιγ να δαπανήσει 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και δεν έχει μετανιώσει αυτή την κίνηση. Ωστόσο, το «μελανό» σημείο από το παιχνίδι, παρότι σκόραρε το 1-0, είναι φυσικά η αποβολή στο τέλος. Έχοντας μία κίτρινη ήδη, ο νεαρός άσος ανέτρεψε στα τελευταία λεπτά τον Μιτρίτσα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρόν στη ρεβάνς.

Χόρχε Σαμπαόλι (προπονητής)

Τρεις συν ένας παίκτες λοιπόν. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό ότι στον πάγκο της Μαρσέιγ δεν θα μπορεί να βρίσκεται ούτε ο Χόρχε Σαμπαόλι. Ο Αργεντινός προπονητής διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να πιάσει το όριο και να τιμωρηθεί για το επόμενο ματς. Είναι αρκετά σημαντικό που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπορεί να κατευθύνει ή να μοιράσει το πάθος του στους ποδοσφαιριστές, ειδικά σε μία τόσο καυτή έδρα, οπότε για τον ΠΑΟΚ, είναι ακόμα ένας λόγος να χαμογελάσει.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0