Football Talk

Ορφανός: «Το πέναλτι ήταν ενάμιση μέτρο έξω, έχω παιδιά που κλαίνε»!

Ορφανός: «Το πέναλτι ήταν ενάμιση μέτρο έξω, έχω παιδιά που κλαίνε»!

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός, ήταν δυσαρεστημένος μετά την κατάληξη της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην φάση του πέναλτι, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν και έστειλαν το ματς στην «ρώσικη ρουλέτα»!

Δυσαρεστημένος ήταν με την κατάληξη του ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Ορφανός, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί στην φάση του πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε!

«Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!»

Για την προσπάθεια της ομάδας του και τα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τη ψυχή μας για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Για ένα λεπτό δεν καταφέραμε να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας, δείξαμε πως είμαστε στο πρωτάθλημα οι καλύτεροι. Ότι ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα Final-4 δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν αξίζουν τα συγχαρητήρια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0