Football Talk

Τσιμίκας: «Ήμασταν ασόβαροι επιθετικά, είμαι αισιόδοξος για το EURO 2024»! (video)

Τσιμίκας: «Ήμασταν ασόβαροι επιθετικά, είμαι αισιόδοξος για το EURO 2024»! (video)

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά το τελικό 1-1 της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Κόσοβο ο Κώστας Τσιμίκας, με τον ακραίο οπισθοφύλακα να επισημαίνει πως είναι αισιόδοξος για το EURO 2024.

Η επιθετική δυστοκία της Ελλάδας επισήμανε πως αποτέλεσε το «κλειδί» για την ισοπαλία απέναντι στο Κόσοβο, ο Κώστας Τσιμίκας, με τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής να δηλώνει ωστόσο αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον και για την παρουσία της χώρας μας στο EURO 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν κλείσαμε αυτή την προκριματική φάση όπως θέλαμε. Ήμασταν ασόβαροι μπροστά, δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο όταν δε βάζεις γκολ, το δέχεσαι και μετά τρέχεις. Δεν ήμασταν τόσο καλοί . Θέλαμε να νικήσουμε, δεν έγινε αυτό και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια απ'όλους. Κι άλλη δουλειά. Ευελπιστώ στο μέλλον να είμαστε πιο έτοιμοι»

Για την αισιοδοξία του ενόψει Nations League και EURO 2024: «Είμαι αισιόδοξος. Όπως είπα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά άμα θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι 100%. Αν δεν τα έχουμε αυτά δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0