Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1: Γλίτωσε το… κάζο στο 90’ και πήρε το τρίποντο η «βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1: Γλίτωσε το… κάζο στο 90’ και πήρε το τρίποντο η «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης… καθάρισε από το ημίχρονο την αναμέτρηση με την Ράγιο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Φαλκάο 8 λεπτά από την είσοδο του και παραλίγο να κάνει… χουνέρι στο 90+3.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχτηκε τη Ράγιο Βαγιεκάνο, για την 13η αγωνιστική της LaLiga στο Σταντιάγκο Μπερναμπέου και επικράτησε… εύκολα αυτής με σκορ 2-0!

Η Ρεάλ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση με ένα γρήγορο γκολ στο 15’, από τον Τόνι Κρος, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη αντίπαλη περιοχή ελεύθερος και εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ… εν ψυχρό!

Η Ράγιο Βαγιεκάνο, παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και πίεσε τους συντοπίτες της κατά μήκος του γηπέδου. Με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι απέκτησαν χώρους μέσα στο τερέν και έψαχναν μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.  

O Καρίμ Μπενζεμά στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από μια σέντρα του Αλάμπα που έβγαλε τον Γάλλο στράικερ σε θέση βολής. Ο ίδιος πλάσαρε για το 2-0 και σημείωσε το 10ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα!

Στο 50ο λεπτό ο Βινίσιους με προσωπική ενέργεια εξουδετέρωσε όλη την άμυνα των αντιπάλων και πλάσαρε αλλά ο Σαβελχίτς βρέθηκε σαν από μηχανής θεός στην γραμμή και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Μετά από μια μαγευτική συνεργασία, Βινίσιους, Μεντί και Μπενζεμά ευνόησε τον τελευταίο και πλάσαρε τον Ντιμιτριέφσκι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ… ξυρίζοντας το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 75ο λεπτό με τον Μπεμπέ να σουτάρει, τραντάζοντας το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φαλκάο υποδέχτηκε την μπαλιά του Γκαρσία και με μια κεφαλιά μείωσε για την Ράγιο σε 2-1.

Στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ράγιο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Κατένα να πλασάρει σε άδεια εστία, αλλά εκεί εμφανίστηκε ο Κρος να απομακρύνει τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Καμαβίνγκα, Κασεμίρο, Κρος, Ασένσιο (83’ Λούκας Βάσκες), Βινίσιους, Μπενζεμά (83΄Αζάρ)
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέφσκι, Γκαρσία, Κατένα, Σαβέλχιτς, Μπαλιού, Λουένγκο, Κομεσάνια, Παλαθόν (60’ Μπεμπέ), Ριβέρα, Τρέχο (60’ Λόπες), Ντέκα (69’ Φαλκάο, 81’ Πόζο).

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr






Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0