Face to Face

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στο ΒΝ Sports απέφυγε να σχολιάσει τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στο ΒΝ Sports απέφυγε να σχολιάσει τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό (video)
O Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο BN Sports  για το Stoiximan AegeanBall Festival που διεξάγεται για πέμπτη φορά στην Σύρο και απέφυγε να σχολιάσει την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Αποστολή στην Σύρο για το BN Sports, Τάσος Φαραός

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, έδωσε το παρών στο Stoiximan AegeanBall Festival που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στην Σύρο για πέμπτη χρονιά. Η σημαία των «ερυθρόλευκων» ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια με την ομάδα της καρδιάς του, όμως απέφυγε να μιλήσει για τα αγωνιστικά δρώμενα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στο BN Sports:

Ο κόσμος αγκαλιάζει όλο και περισσότερο αυτό το event. Εσείς παίρνετε ώθηση από αυτό ώστε να το απολαμβάνετε περισσότερο;

«Σαφέστατα. Στα τόσα χρόνια που συμβαίνει αυτό το τουρνουά δεν υπάρχει ούτε μία θέση άδεια, υπάρχει ακόμα και κόσμος που είναι όρθιος. Αυτό είναι το νόημα, αυτή είναι μια επιβράβευση των κόπων όλων των παιδιών που δουλεύουν για να στήσουν αυτό το τουρνουά. Είναι όμως μια επιβράβευση και για εμάς που ερχόμαστε να το στηρίξουμε και χαιρόμαστε μαζί με τον κόσμο».

Σας αποσυμπιέζει από το άγχος όλης της σεζόν;

«Σίγουρα γιατί μπορείς να συνδυάσεις τις διακοπές σου μαζί με λίγο μπασκετάκι. Υπάρχει ευχάριστη διάθεση, θα δεις παιδιά που δεν έχεις την ευκαιρία να περάσεις τόσο ξέγνοιαστες στιγμές μέσα στην χρονιά».

Την ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την δική του ανανέωση στον Ολυμπιακό σε σχέση με την φυγή κιόλας του Κώστα Σλούκα δεν θέλησε να την απαντήσει ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε για κανένα αγωνιστικό δρώμενο. Είμαστε εδώ για άλλο σκοπό και δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε Ολυμπιακό, Σλούκα κλπ. Είμαστε εδώ για μια άλλη εκδήλωση και πρέπει να την τιμήσουμε».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0