Face to Face

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Ο κάθε ένας είναι μεγάλο παιδί και παίρνει τις αποφάσεις του» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Ο κάθε ένας είναι μεγάλο παιδί και παίρνει τις αποφάσεις του» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο BN Sports για το Stoiximan AegeanBall Festival που διοργανώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Σύρο, ενώ στάθηκε και στις επιλογές των Σλούκα και Βεζένκοφ να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό.  

Αποστολή στη Σύρο για το BN Sports, Τάσος Φαραός

Για άλλη μία χρονιά η Σύρος διοργανώνει το Stoiximan AegeanBall Festival και το BN Sports είναι εκεί για να απολαύσει και να σας μεταφέρει όσα λαμβάνουν χώρα σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Ο δημιουργός της υπέροχης αυτής ιδέας, Γιώργος Πρίντεζης σαφώς και έδωσε το παρών μιλώντας για το τι του δημιούργησε την έμπνευση για να πραγματοποιήσει το Stoiximan AegeanBall Festival αλλά και για τους Σλούκα και Βεζένκοφ που αποχωρούν από την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στο BN Sports:

Είναι η 5η χρονιά που γίνεται το συγκεκριμένο event στη Σύρο. Πόσο βοηθάει το νησί κατά τη γνώμη σου;

«Στην επαρχία είναι πολύ δύσκολο για τα μικρά παιδιά κυρίως, να βλέπουν τους ανθρώπους που θαυμάζουν από την τηλεόραση, και από κοντά. Και κοινωνικά και φιλανθρωπικά, το event έχει βοηθήσει πολύ το νησί. Μακάρι να έχουμε δύναμη να το ξανακάνουμε και του χρόνου.»

Μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο;

«Ευτυχώς πάει καλά και το αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος. Αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, και μαζί και τα παιδιά, που έρχονται εδώ για να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο.»

Θα μπορούσαν να συμβούν αντίστοιχα event και σε άλλα νησιά;

«Ναι, σίγουρα θα μπορούσαν. Εμένα η ιδέα μου ήταν, λόγω του δημαρχείου και της πλατείας. Είναι ένα μαγικό μέρος. Όταν το είχα πρωτοδεί, είναι όταν είχε έρθει η Ρούλα Κορομηλά το 1997, και έκανε ένα πολύ ωραίο show. Κάπως έτσι, γεννήθηκε η ιδέα και σκέφτηκα ότι κάτι παρόμοιο μπορούσε να συμβεί και με το μπάσκετ.»

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω για το θέμα της ημέρας. Ποια είναι η άποψή σου για την υπογραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό;

«Εντάξει, ο κάθε ένας είναι μεγάλο παιδί και παίρνει τις αποφάσεις του, κάνοντας ό,τι πιστεύει πως είναι καλύτερο για τον εαυτό του, την καριέρα του και την οικογένειά του. Όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια, η σκέψη του κάθε ενός δεν είναι ίδια και η διαχείριση καταστάσεων για το τι θέλει να κάνει ο κάθε ένας στην καριέρα του είναι διαφορετική. Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω. Ο Κώστας επέλεξε να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο.»

Ο Σάσα Βεζένκοφ πώς πιστεύεις ότι θα τα πάει στο NBA;

«Ο Σάσα είναι ένα παιδί που το αξίζει πάρα πολύ. Τον αγαπάω πάρα πολύ, και ας έφυγε από την αγαπημένη μου ομάδα. Έχει δουλέψει αρκετά για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει και ξεκίνησε πραγματικά από το μηδέν. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα!»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0