Football Talk

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;

Η ΔΕΑΒ επισήμανε επίσημα πως καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα, για όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στην 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε ότι καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα για τα γεγονότα μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ μιλάει για «φαινόμενα βίας εκ μέρους του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, τονίζεται πως προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπήρξε οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση από την αστυνομία, τους παρατηρητές ή το φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, αναφέρουν πως η απουσία οτιδήποτε επιβαρυντικού από πλευράς αξιωματούχων, είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν οι άνθρωποι της «Ένωσης».

Κλείνοντας, κατέστησαν σαφές πως είναι βέβαιοι, ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ενώ τόνισαν πως «όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0