Face to Face

«Χρόνια πολλά τυπάρα»: Οι Κατσουράνης και Ρότσα εύχονται μέσω του BN Sports στον Γιώργο Καραγκούνη για τα 45α γενέθλια του!

«Χρόνια πολλά τυπάρα»: Οι Κατσουράνης και Ρότσα εύχονται μέσω του BN Sports στον Γιώργο Καραγκούνη για τα 45α γενέθλια του!

Ο Γιώργος Καραγκούνης «έκλεισε» τα 45 χρόνια ζωής και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο άλλοτε συμπαίκτης του, Κώστας Κατσουράνης και ο προπονητής που τον ανακάλυψε, Χουάν Ραμόν Ρότσα, εύχονται αποκλειστικά στο BN Sports για τα γενέθλια του… «τυπάρα»!

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο «τυπάρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου που μέτρησε δεκάδες επιτυχίες στην καριέρα του και έγινε από τους αγαπητούς αθλητές της χώρας μας. Ο Γιώργος Καραγκούνης κλείνει τα 45 χρόνια ζωής και το ποδόσφαιρο της Ελλάδας έχει θυμηθεί κάθε στιγμή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Εκεί, όπου συναντήθηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών. Ένας από τους συμπαίκτες με τον οποίο διατήρησε και ισχυρή φιλία ήταν ο Κώστας Κατσουράνης. Έπαιξαν μαζί στο EURO 2004, στη Μπενφίκα αλλά και στον Παναθηναϊκό. Αποτέλεσαν από τα κορυφαία ζευγάρια της μεσαίας γραμμής και δικαίως έχουν μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο έμπειρος προπονητής ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε σε ηλικία 13 ετών και τον έφερε στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες περγαμηνές. Αμφότεροι, μιλούν αποκλειστικά στο BN Sports και εύχονται στον Γιώργο Καραγκούνη.

Κώστας Κατσουράνης: «Παράδειγμα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

«Ο Γιώργος είναι η ψυχή και το πάθος και η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Παράδειγμα ο επαγγελματισμός του και η αφοσίωση του για όλα τα παιδιά που θέλουν γίνουν ποδοσφαιριστές εύχομαι να ναι γέρος πάντα»

222011.jpg

Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Δεν με πίστευαν ότι είναι 13 – Να παραμείνει τόσο νέος όσο είναι τώρα»

«Με τον Γιώργο τυχαίνει να έχουμε και στα κοντά γενέθλια. Θυμάμαι ακόμα την περίφημη φωτογραφία που κυκλοφορεί, την ημέρα που τον έφερα για τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν με πίστευε πως είναι 13 ετών. Τον είχα παρακολουθήσει πολύ όταν έπαιζε στον Πύργο και είχα καταλάβει πως πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο. Έκανα τα πάντα για να τον φέρω στην ομάδα και παρότι στην αρχή αμφέβαλαν, τον έβαλα να παίξει με τους 18χρονους και τους 19χρονους. Στο τέλος με ρώτησαν πόσο είναι και τους είπα 13. Δεν το πίστευαν. Δεν του φαινόταν κιόλας.

Έτσι και υπέγραψε και έγινε από τους κορυφαίους. Θυμάμαι επίσης πως επειδή ήταν καλοκαίρι, η Αθήνα ήταν άδεια και δεν υπήρχε φωτογραφείο και αναγκαστήκαμε να πάμε στο μέτρο της Ομόνοιας για να του βγάλουμε φωτογραφίες. Του εύχομαι να έχει υγεία, να είναι γερός και να παραμείνει νέος. Κλείνει τα 45 και μοιάζει με 25 (γέλια). Τα καλύτερα να έχει»

26229294_1658319340873770_8174714827679514005_n.webp

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0