Betpost

H Πολωνία θα κάνει το «θαύμα» της για... τετραπλασιασμό από το Pamestoixima!

H Πολωνία θα κάνει το «θαύμα» της για... τετραπλασιασμό από το Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Πολωνία την Τρίτη (26/03) για την πρόκριση στο Euro 2024.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Euro 2024, με τις τελευταίες κενές θέσεις να καλύπτονται την Τρίτη (25/03). Ουαλία και Πολωνία θα «κονταροχτυπηθούν» για την πρόκριση.

Και οι δύο χώρες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις την Πέμπτη (21/03), με την Ουαλία να επιβάλλεται με «τετράρα» της Φινλανδίας και την Πολωνία να... εξοντώνει την Εσθονία,μετά το τελικό 5-1.

Δείχνουν πόσο πολύ το θέλουν και θα κάνουν τα πάντα για αυτό. Βλέποντας την ιστορία, στις 10 συναντήσεις τους, οι Ουαλοί έχουν κερδίσει μόνο στην πρώτη, το μακρινό 1973. Απο εκεί και έπειτα, εκτός από μια ισοπαλία το 1991, η Πολωνία είναι εκείνη που έχει... το πάνω χέρι.

Η αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει ανανεώσει τους φιλοξενούμενους, μιας και η συνεργασία τους με τον Σάντος δεν απέδωσε τους επιθυμητούς καρπούς. Αυτό σημαίνει πως θα μπουν με καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο στόχο στον αγωνιστικό χώρο, με την ήττα να μην αποτελεί καν επιλογή.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Ουαλία – Πολωνία, 2 και Over 1.5 σε απόδοση 4.10 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0