Betpost

«Απειλεί» το σερί του Γκουαρδιόλα ο Ποτσετίνο – Σκοράρει η Μπριζ στην Γερμανία!

«Απειλεί» το σερί του Γκουαρδιόλα ο Ποτσετίνο – Σκοράρει η Μπριζ στην Γερμανία!

Το Champions League ετοιμάζεται για την δεύτερη αγωνιστική που θα προσφέρει στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, και αναρίθμητα παιχνίδια εμφανίζονται «πρόθυμα» να προσφέρουν γκολ, θέαμα και… κέρδος. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που η Μπριζ απέδειξε και στην πρεμιέρα πως έχει τον τρόπο να βρίσκει το πολυπόθητο γκολ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη «στροφή» του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να συναντά για 21η φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως αντίπαλο στους προπονητικούς πάγκους, φιλοδοξώντας να «σπάσει» ένα σερί πέντε αναμετρήσεων δίχως ήττα του Καταλανού προπονητή, να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά απέναντί του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και μόλις για τέταρτη σε… ολόκληρη την καριέρα του.

Το έργο του βεβαίως δεν είναι απλό, αν αναλογιστεί κανείς τόσο την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, όσο και το αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στους Γάλλους, στις πέντε φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι.

Η Παρί δεν παρουσιάζεται σταθερή, δεν επικράτησε επί της Μπριζ (1-1) και αντιμετωπίζει ζητήματα με την ομαλή προσαρμογή του Λιονέλ Μέσι, ενώ οι «πολίτες», αν και δεν «πατούν» ακόμη το ίδιο καλά με πέρυσι, πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» επί της Μάντσεστερ Σίτι, και βρίσκονται «μία ανάσα» από την κορυφή της Premier League.

Μπορεί το μομέντουμ να γέρνει προς το μέρος των Άγγλων, όμως αν δεν είναι η ώρα της Παρί Σεν Ζερμέν να «σπάσει» την παράδοση με αυτό το ρόστερ, πότε θα έρθει; Ο Ποτσετίνο μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, και ο Μέσι ξανασυναντά τον Νεϊμάρ, σε εντός έδρας ματς Champions League, μετά το 6-1 της Μπαρτσελόνα απέναντι στη νυν ομάδα τους!

Την ίδια ώρα, το άλλο ζευγάρι του 1ου ομίλου, είναι αυτό της Λειψίας απέναντι στην Μπριζ. Μία φύσει επιθετική ομάδα που απέδειξε και κόντρα στους Παριζιάνους πως έχει τρόπο να βρει δίχτυα, και μπορεί να πραγματοποιήσει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στους Γερμανούς, που δεν διακρίνονται για τις ανασταλτικές τους αρετές.

Το πλεονέκτημα βεβαίως αντιστοιχεί στην Λειψία, η οποία παρουσιάζει διαφορά ποιότητας σε σχέση με το σύνολο της ομάδας του Βελγίου, αλλά το ποντάρισμα του Goal/Goal, μόνο απίθανο δεν δύναται να χαρακτηριστεί!

Πρόταση:

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

Λειψία – Σερκλ Μπριζ Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0