Basket Talk

Το Depth Chart της ΑΕΚ μετά τον μεταγραφικό «οργασμό» των τελευταίων ημερών

Το Depth Chart της ΑΕΚ μετά τον μεταγραφικό «οργασμό» των τελευταίων ημερών

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει στην προσθήκη έξι ξένων παικτών με την τελευταία να βρίσκεται προ των πυλών, ενώ έχει στο ρόστερ της και πέντε Έλληνες οι οποίοι συμπληρώνουν το παζλ στην αρμάδα του Ζοάν Πλάθα που μοιράζει… χαμόγελα στους φίλους της. 

Αν μία ομάδα έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες, αυτή είναι η ΑΕΚ. Με τον Ζοάν Πλάθα στο «τιμόνι» και την προσθήκη ποιοτικών ξένων αλλά και ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, το ρόστερ της «Βασίλισσας» για τη σεζόν 2023/24 «κλείδωσε». 

Συγκεκριμένα, η πεντάδα των Ελλήνων αποτελείται από τους Φλιώνη και Καράμπελα, οι οποίοι αγωνίζονται στον «άσο», Νετζήπογλου που θα δώσει λύσεις στο «3», και Κουζέλογλου-Χατζηδάκη, οι οποίοι είναι μέλη της frontline της «Ένωσης».

Ο… χορός των ξένων ξεκίνησε από τον Τζόρνταν ΜακΡέι, ενώ το πρώτο «μπαμ» δεν άργησε να έρθει, καθώς στις 22 Ιουλίου ο Μάκης Αγγελόπουλος ενεργοποίησε τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Μιντάουγκας Κουζμίνσκας! Ο εν ενεργεία φόργουορντ της εθνικής Λιθουανίας ήταν απλώς η αρχή στο… μπαράζ μεταγραφών της Ένωσης. 

Για ορεκτικό, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος δε χρειάζεται και πολλές συστάσεις, κουβαλώντας πολλές παραστάσεις από την καλύτερη λίγκα του κόσμου, το NBA. Ο πήχης αυτόματα ανέβηκε με την έλευση του Αμερικανού, όπως και με τους ΧολΚαμπενγκέλε και Τίλμαν

Στο κλείσιμο του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ, είχε και… γλυκό, με τον Τσέισον Ραντλ να ανακοινώνεται επισήμως, με το μόνο ερωτηματικό να παραμένει αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για ακόμη έναν Έλληνα στο ρόστερ της. 

Φυσικά πρόκειται για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, την οποία οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν καιρό και από τη στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία για συμφωνία, δε την άφησαν ανεκμετάλλευτη. Έτσι, ο Ραντλ γίνεται ο 7ος ξένος της «Βασίλισσας» και θα γίνει ακόμη μια κίνηση, για έναν Έλληνα. 

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ:

1.         Χολ, Φλιώνης, Καράμπελας

2.         Μάκλεμορ, Ραντλ

3.         ΜακΡέι, Νετζήπογλου

4.         Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου

5.         Καμπενγκέλε, Τίλμαν, Χατζηδάκης

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0