EUROBASKET 2022

Εθνική Ελλάδας: 50-50% να προλάβει την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ ο Παπαγιάννης!

Εθνική Ελλάδας: 50-50% να προλάβει την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ ο Παπαγιάννης!

Ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο αισθάνεται ο Γιώργος Παπαγιάννης και η συμμετοχή του στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ κρίνεται αμφίβολη.

Σχετικά Άρθρα

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία του με τα πρώτα φιλικά να είναι προ των πυλών. Ωστόσο ο «πύργος» της ομάδας, παραμένει στα πιτς και είναι άγνωστο το πότε θα καταφέρει να τεθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Εδώ και λίγες μέρες, ο υψηλόσωμος σέντερ του Παναθηναϊκού νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, λόγω θλάσης που υπέστη σε ατομική προπόνηση, με το ιατρικό τιμ να έχει πέσει από πάνω του. Αυτό που φαντάζει βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως ο ταλαντούχος ψηλός δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανέναν από τα φιλικά προετοιμασίας που έπονται με την Ισπανία, όπου θα λείπει και ο Κώστας Σλούκας και για το τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υπάρχει η διάθεση να βιαστεί ως προς την επιστροφή του και να ρισκάρουν στην Εθνική κάποια τυχόν υποτροπή, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον περιμένει όσο χρειαστεί, όποτε και αν είναι αυτό. Ο Παπαγιάννης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα «πράσινα», όντας μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της Euroleague, και φυσικά η συνεισφορά του στο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» είναι υπερπολύτιμη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0