EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Χάλκινο μετάλλιο ο Giannis στα social media

EuroBasket 2022: Χάλκινο μετάλλιο ο Giannis στα social media
EuroBasket ήταν και πλέον αποτελεί μία... (όχι και τόσο) γλυκιά ανάμνηση. Το ρεπορτάζ όμως δε σταματά, καθώς νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, που δείχνουν την απήχηση των πρωταγωνιστών στα social media. Ιδού οι πολυτιμότεροι παίκτες!
Αν για κάποιο λόγο η φετινή διοργάνωση έμεινε στην ιστορία, τότε αυτός κρύβεται πίσω από την συμμετοχή των ΝΒΑερς. Ποτέ ξανά δεν είδε το φίλαθλο κοινό τόσους κορυφαίου επιπέδου παίκτες να ανταγωνίζονται για ένα μετάλλιο, με τους Λούκα ΝτόντσιτςΝίκολα Γιόκιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι οι σημαιοφόροι. Την λίστα συμπληρώνουν οι Ουίλι Ερνανγκόμεζ και Ρούντι Γκομπέρ, με την κατάταξη του Top 5 να κρύβει εκπλήξεις. Κάπως έτσι λοιπόν το EuroBasket 2022 έφτασε αθροιστικά τις 599.600 αναφορές σε twitter, instagram και facebook... αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
ε_1.png

Βέβαια το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και οι παρέες είναι αυτές που κατακτούν τους τίτλους, οπότε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η λίστα με τις χώρες. Οι περισσότεροι ενεργοί χρήστες εμφανίστηκαν από τις ΙσπανίαΓαλλίαΙταλίαΕλλάδα και προς έκπληξη πολλών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
7_3.png

Και επειδή τα social media δεν λένε... ποτέ ψέματα, μπορεί ο Σέρχιο Σκαριόλο να είναι αυτός που κατέκτησε την Ευρώπη, αλλά κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο «τρελός» της καρδιάς μας. Φίλες και φίλοι ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο με 1.100 αναφορές, μόνο για το περιστατικό με την αγκαλιά στον Giannis!
Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0