Τένις

Τζόκοβιτς, Wimbledon: 29 νίκες στη σειρά και συνεχίζει - Το γρασίδι του... ανήκει!

Τζόκοβιτς, Wimbledon: 29 νίκες στη σειρά και συνεχίζει - Το γρασίδι του... ανήκει!
Έχουν περάσει 2182 μέρες, 19 ώρες, 57 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα από την τελευταία φορά που ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έφυγε χαμογελαστός από τα court του Wimbledon. Έκτοτε; Άχαστος 29 στη σειρά και συνεχίζει.
Το γρασίδι σκούπισε με πετσέτα, το φύσηξε. Φόρεσε airpods στο ζέσταμά του και με 3-0 σετ έφτασε τις 18 παρουσίες στα court του Λονδίνου που πραγματοποιεί πρεμιέρα με το... δεξί. Δηλαδή τι άλλο να κάνει πια αυτός ο σταρ του παγκόσμιου τένις;
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτός ο Σέρβος «άγγελος» με τα άσπρα έχει κάνει το Wimbledon κτήμα του στην μετά Ρότζερ Φέντερερ εποχή και έχει βαλθεί να βάλει στην πλάτη του και στο γρασίδι τον Ελβετό GOAT.

Στην έναρξη της φετινής προσπάθειάς να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο ιστορικό αυτό τουρνουά, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον Πέντρο Κάσιν πέρα από το τρίτο σετ (6-3, 6-3. 7-6 (4) ). Μάλιστα, κέρδισε και τη βροχή και δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετος «άγγιξε» το αστρονομικό νούμερο των 29 (!) συνεχόμενων νικών στο γρασίδι.
Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που έφυγε με... κατεβασμένο το κεφάλι από το γρασίδι του Λονδίνου, πρέπει να γυρίσει το χρόνο πίσω στο 2017 (!) και τα προημιτελικά. Τότε, ήταν ο Τόμας Μπέρντιχ εκείνος που μπορεί να περηφανεύεται και να «κορδόνεται» πως τον είχε κερδίσει στο στοιχείο του. Πραγματικά ασύληπτα τα νούμερά του.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0