Τένις

Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, 2Χ2 απέναντι σε Ιταλούς και «φουλ» για προημιτελικά στη Ρώμη! (video)

Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, 2Χ2 απέναντι σε Ιταλούς και «φουλ» για προημιτελικά στη Ρώμη! (video)

Σπουδαία εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά και νίκη με 2-0 επί του Λορέντζο Μουζέτι, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 7-5 και στα δύο σετ και να εξασφαλίζει την πρόκρισή του στα προημιτελικά της Ρώμης.

Μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά επί του Λορέντζο Μουζέτι (7-5, 7-5) σε ένα ματς που τελείωσε... ξημερώματα και έκανε το δύο στα δύο μέσα σε ένα 24ωρο απέναντι σε Ιταλούς.

Επρόκειτο για μία αναμέτρηση που διήρκεσε μία ώρα και 54 λεπτά, με τον Μουζέτι να είναι ανταγωνιστικός, αλλά να μην μπορεί να κοντράρει τον Έλληνα τενίστα. Πάλεψε, προσπάθησε, αλλά έμοιαζε αδύνατο και πλέον, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε τον Φαμπιάν Μαροζάν με 3-6, 6-4, 6-3.

«Κλειδί» της συνάντησης αποτέλεσε το καταπληκτικό ποσοστό του Στέφανου στις επιθέσεις που προέκυπταν από το δικό του πρώτο σερβίς, το οποίο ξεπέρασε ακόμη και το 80%. Με αυτό ως βασικό του «όπλο», ο Τσιτσιπάς γύρισε και από το break του Ιταλού στο δεύτερο σετ, με τους δυο τους να πηγαίνουν χέρι – χέρι μέχρι και το 5-5.

Εκεί, ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε, έκανε το 6-5 και με δύο match point στο σερβίς του Μουζέτι, δεν άφησε την ευκαιρία για πρόκριση στα προημιτελικά να… γλιστρήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0