Τένις

Ήττα για τη Σάκκαρη και αποκλεισμός στα ημιτελικά της Ντόχα!

Ήττα για τη Σάκκαρη και αποκλεισμός στα ημιτελικά της Ντόχα!

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) από την Τζέσικα Πεγκούλα και έτσι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Όπεν στο Κατάρ.

Τη δυνατότητα να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Ντόχα έχασε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα και έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στα ημιτελικά.

Η Σάκκαρη «πλήρωσε» ουσιαστικά το κακό ξεκίνημα σε κάθε σετ, αφού και στα τρία εκκίνησε με χαμένο σερβίς. Στο πρώτο εξ αυτών η Πεγκούλα κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να το κατακτήσει με 6-2.

Αντίθετα, στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα κατόρθωσε να αντιδράσει και μετέτρεψε το εις βάρος της 3-2 σε υπέρ 6-4 για να ισοφαρίσει σε 1-1. Έτσι, όλα κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο σετ, με την Πεγκούλα να βγάζει τρομερή ενέργεια και με τρία σερί break πήρε εύκολα το σετ με 6-1 και παράλληλα την πρόκριση.

Η Αμερικανίδα θα αναμετρηθεί στον τελικό του τουρνουά με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ και τη Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέρτοβα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0