Τένις

Τσιτσιπάς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας»

Τσιτσιπάς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη του επί του Σκαντέρ Μανσουρί, που έστειλε την Ελλάδα στα play-offs ανόδου στο World Group I.

Η επικράτηση του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-0 σετ (6-2, 6-4), κόντρα στον Σκαντέρ Μανσουρί, σήμανε την νίκη της Ελλάδας με 3-1 συνολικό σκορ κόντρα στην Τυνησία, στο πλαίσιο του Davis Cup, και την έφερε στα play-offs ανόδου στο World Group I.

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει καταφέρει από το 2004 και όπως γίνεται αντιληπτό, άπαντες στην αποστολή νιώθουν υπερήφανοι για την έως τώρα πορεία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Καμία μάχη δεν είναι εύκολη, αλλά κατάφερα να εκτελέσω καλά το πλάνο παιχνιδιού μου και αυτό έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην εθνική μου ομάδα.

Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα, φτάσαμε συλλογικά σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε, με κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα ήμασταν ικανοποιημένοι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα φύγουμε με τη νίκη από την Τυνησία και μπορούμε να κυνηγήσουμε περισσότερη επιτυχία στο μέλλον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0