Football Talk

Οι προβλέψεις του Ντάνιελ Στάριτζ: Γκολ και σκόρερ σε… ημιτελικό Champions League!

Οι προβλέψεις του Ντάνιελ Στάριτζ: Γκολ και σκόρερ σε… ημιτελικό Champions League!

Το έβλεπες; Το έπαιξες; Απίστευτος Ντάνιελ Στάριτζ, που τα είχε πει από νωρίς στον κόσμο του Twitter, αλλά εμείς… δεν τον ακούσαμε!

Γνωρίζαμε πως ο ημιτελικός της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι «ανοιχτός» σε κάθε αποτέλεσμα και έτσι ακριβώς ήταν.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Λιρόι Σανέ ισοφάρισε και ο Χάρι Κέιν σημείωσε το 43ο του γκολ φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, προτού ο «Βίνι» διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Το 2-2 δεν προξένησε ιδιαίτερες εντυπώσεις, ούτε το γεγονός πως η «Βασίλισσα» για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο Champions League. Απεναντίας, αυτό που δεν επιδέχεται… σχολιασμό, έχει να κάνει με τον Ντάνιελ Στάριτζ και την πρόβλεψή του.

Διότι πριν από την έναρξη της συνάντησης, ο Άγγλος επιθετικός είχε επισημάνει πως ο Σανέ είναι επικίνδυνος και θα σκοράρει, ενώ ο Χάρι Κέιν θα βρει γκολ με πέναλτι. Το τι συνέβη, το γνωρίζετε ήδη…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0