Sports Βusiness

Η Έβερτον «έκλεισε» το σπουδαιότερο χορηγικό deal στα 114 χρόνια της ιστορίας της!

Η Έβερτον «έκλεισε» το σπουδαιότερο χορηγικό deal στα 114 χρόνια της ιστορίας της!
Η Έβερτον ανακοίνωσε μία συμφωνία-ρεκόρ για τον σύλλογο, με την Stake.com, εταιρεία στοιχηματισμού.
 
Ένα σπουδαίο deal για την Έβερτον είναι πλέον γεγονός. Για την ακρίβεια, όχι απλώς σπουδαίο, αλλά το σπουδαιότερο στα 114 χρόνια ζωής που μετρά ο σύλλογος!

Τα «ζαχαρωτά» αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την Cazoo, εταιρεία αυτοκινήτων που διαφημιζόταν στη φανέλα τους, με την Stake.com, εταιρεία στοιχηματισμού, κάτοχο καζίνο κρυπτονομισμάτων και χορηγό της Γουότφορντ. Η εν λόγω συμφωνία θα αποφέρει στον σύλλογο περίπου 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ποσό ρεκόρ για χορηγία στο μπροστινό μέρος της εμφάνισής του, από την ημέρα ίδρυσης έως σήμερα.
 
Κάπως έτσι, οι εξαγγελίες της εκτελεστικής διευθύντριας της ομάδας, Ντενίς Μπάρετ-Μπάξεντεϊλ, πως «σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε χορηγό διαφορετικού τύπου και όχι μία στοιχηματική εταιρεία», έπεσαν στο «κενό».
 
Η πολυετής συνεργασία της Έβερτον με την Stake.com ξεκίνησε επισήμως την 1η Ιουλίου του 2022 και θεωρείται ως η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία ομάδας εκτός του Big-6!

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, εκτός της φανέλας της ομάδας ανδρών και γυναικών, το λογότυπο της Stake.com θα εμφανίζεται στα banner του Γκούντισον Παρκ, αλλά και στα ψηφιακά μέσα του συλλόγου.
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0