Sports Βusiness

Η Burberry ανακοίνωσε τον Σον ως τον νέο της ambassador

Η Burberry ανακοίνωσε τον Σον ως τον νέο της ambassador

Ο Κορεάτης σταρ της Τότεναμ, Σον Χιουνγκ-Μιν, αναμένεται να είναι ο νέος ambassador της γνωστής μάρκας, γίνοντας έτσι ακόμα ένας top class ποδοσφαιριστής που θα προμοτάρει έναν μεγάλο οίκο.

Η πασίγνωστη εταιρεία μόδας «Burberry» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Premier League, Σον Χιουνγκ-Μιν, με τον Κορεάτη, να γίνεται  νέος ambassador του συγκεκριμένου brand.

«Ως ένας οίκος με βαθιά και ιστορική βρετανική κληρονομιά, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο διακεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή της αγγλικής Premier League», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο διάσημος οίκος.

Ο Σον θα προμοτάρει διάφορα νέα προϊόντα της «Burberry» ενώ θα συμμετέχει ενεργά και σε διαφημιστικές καμπάνιες. Πρόκειται για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ασιάτες παίκτες στον κόσμο, με τους ακόλουθούς του στα social media να υπερβαίνουν τα  12,6 εκατομμύρια.

Ο Κορεάτης άσος της Τότεναμ έγινε ακόμα ένας top class ποδοσφαιριστής που θα συνεργαστεί με μία τόσο γνωστή μάρκα, ύστερα από τις πρόσφατες συμφωνίες τόσο του Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία με τον οίκο Gucci έναντι επταψήφιου ποσού, όσο και του Γάλλου σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος συμφώνησε με τον οίκο «Dior» τον περασμένο Δεκέμβρη. 

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ο νέος πρεσβευτής της «Burberry». Όντας ένας αθλητής από την Premier League, είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με ένα τόσο ιστορικό brand», είπε ο Σον και πρόσθεσε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι που θα κάνουμε μαζί».

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας, ούτε η χρονική διάρκειά της ωστόσο o βρετανικός οίκος δημοσίευσε μερικές πρώτες φωτογραφίες του νέου της πρεσβευτή.


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0