Sports Βusiness

Μάβερικς: Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσουν τις απολαβές του Μπράνσον κατά 20 εκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν

Μάβερικς: Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσουν τις απολαβές του Μπράνσον κατά 20 εκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν
Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζέιλεν Μπράνσον, οι Ντάλας Μάβερικς μπορεί να χρειαστεί να βάλουν το χέρι «βαθιά στην τσέπη» για να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να απουσιάζει και τους Μάβερικς να χάνουν ήδη 1-0 στην σειρά με τους Τζαζ, ο Τζέιλεν Μπράνσον πήρε το «όπλο» του, πέτυχε 41 πόντους στην νίκη της ομάδας του με 110-104 και έκανε το 1-1. Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε από το «χέρι» την ομάδα του, αποδεικνύοντας πως αξίζει περισσότερα από όσα παίρνει.

Ο Μπράνσον βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και λαμβάνει 1.8 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ψάχνει μια μεγάλη αύξηση για να μείνει στην ομάδα του Ντάλας, η οποία μεταφράζεται σε ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά. Με απλά μαθηματικά, οι Μάβερικς για να κρατήσουν τον Μπράνσον θα πρέπει να του δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο 25χρονος έχει αποδείξει πως αξίζει μια ευκαιρία. Πέρα από την career-high εμφάνισή του απέναντι στην νίκη επί των Τζαζ, φέτος πέτυχε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του σε πόντους (16.3), ριμπάουντ (3.9) και ασίστ (4.8) στην regular season

Για τον παίκτη βέβαια φαίνεται να ενδιαφέρονται και οι Νικς, κάτι που σημαίνει πως οι Μάβερικς θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα αν θέλουν να επενδύσον πάνω του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0