Sports Βusiness

H Bochum ανακοίνωσε την διετή επέκταση της συνεργασίας της με τη Vonovia!

tags :
H Bochum ανακοίνωσε την διετή επέκταση της συνεργασίας της με τη Vonovia!
Η VfL Bochum έκανε γνωστό πως επεκτείνει την συμφωνία της με την Vonovia και πως θα είναι ο βασικός χορηγός της φανέλας της!
Η VfL Bochum και η Vonovia ανακοίνωσαν την επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας τους σε χορηγική μορφή, η οποία θα δει το λογότυπο της εταιρίας να αντικαθιστά την Tricorp στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2021-22 της Bundesliga.

E5daMq1XIAUEwEh.jpg

Η Vonovia είναι μια κτηματομεσιτική εταιρία με έδρα το Bochum, στην οποία ανήκουν περίπου 415 χιλιάδες διαμερίσματα στη Γερμανία, τη Σουηδία και την Αυστρία. Απασχολεί συνολικά περισσότερα από 10.000 άτομα, 1.000 εκ των οποίων εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της στην εν λόγω πόλη.

Η Vonovia και η Bochum συνεργάζονται από το 2016 και η εταιρία ήταν ήδη premium συνεργάτης και κάτοχος των δικαιωμάτων ονομασίας του σταδίου.

EMoTSEbXYAA8mwe.jpg

Η νέα συμφωνία χορηγίας φανέλας μεταξύ του γερμανικού συλλόγου και της εταιρίας θα διαρκέσει αρχικά για δύο σεζόν, ανεξάρτητα από την θέση που θα καταλάβει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Vonovia είναι πλέον και ο κύριος χορηγός της VfL, πέρα από την υπάρχουσα δέσμευσή της ως κύριος πάροχος της ονομασίας του σταδίου», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της VfL Hans-Peter Villis.

«Η βιωσιμότητα είναι κεντρικής σημασίας για εμάς ως εταιρεία. Αυτό ισχύει και για τις συνεργασίες μας» λέει ο Arnd Fittkau, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, για να συμπληρώσει πως «Στεκόμαστε δίπλα τόσο στην πόλη , όσο και στο πλευρό του κλαμπ».

Όσο για τις εμφανίσεις της Bochum για τη σεζόν 2021-2022, οι οποίες θα κατασκευαστούν από τη Nike σε συνεργασία με την 11teamsports, ο σύλλογος νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοίνωσε ότι υπήρχαν προβλήματα παραγωγής, οπότε πιθανόν η μαζική κυκλοφορία να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Οκτώβρη.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0