Retro Stories

Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παγκόσμιο πρωτάθλημα 1991 - Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (video)

Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παγκόσμιο πρωτάθλημα 1991 - Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (video)
Πρεμιέρα σε μία νέα προσπάθεια, μέσω της WEBTV, για την προβολή και διάδοση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έκανε χτες η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στο κανάλι της στο youtube παρουσίασε ντοκιμαντέρ για το χάλκινο μετάλλιο, που πήρε στο διπλό μικτό ο Καλλίνικος Κρεάνγκα πριν από 30 χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών 

Ήταν Μάιος του 1991 στη Σίμπα της Ιαπωνίας όταν ο θρυλικός πινγκπονίστας σημείωσε τη μεγάλη επιτυχία με συμπαίκτρια τη Ρουμάνα Οτίλια Μπαντέσκου κι επρόκειτο για το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε κορυφαία διοργάνωση!

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θυμάται την ιστορική αυτή στιγμή κι ετοίμασε βίντεο 16,5 λεπτών στο οποίο εκτός από τον Κρεάνγκα μιλούν οι πρώην συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα ανδρών Γιάννης Κορδούτης, Φάνης Αβραντινής, η πρώην συναθλήτριά του στην εθνική ομάδα γυναικών Χρυσούλα Τουρσουνίδου και ο τότε γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης, παρόντες όλοι σε εκείνο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι το πρώτο απ’ όσα θα κοιτάξει να παρουσιάσει μελλοντικά η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με ιστορικά γεγονότα και όχι μόνο, παράλληλα πάντα με τις ιντερνετικές μεταδόσεις και τα ρεπορτάζ από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της.

Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα: 

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0