Πρόσωπα

Ο Γιόκιτς κάνει περισσότερα triple double απ' ότι 17 ομάδες του NBA μαζί!

Ο Γιόκιτς κάνει περισσότερα triple double απ' ότι 17 ομάδες του NBA μαζί!

Οι Νάγκετς βρίσκονται προ των πυλών να «σκουπίσουν» τους Τίμπεργουλβς και ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει να κάνει απίθανες εμφανίσεις, χωρίς να… ιδρώνει καν. Μετά και το Game 3, ο «Τζόκερ» πέτυχε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο, μπαίνοντας σε ανταγωνισμό όχι με παίκτες, αλλά με ολόκληρες ομάδες του NBA!

Σχετικά Άρθρα

Η κλεψύδρα για την ανάδειξη του MVP της φετινής σεζόν του NBA αρχίζει και… ξεμένει από άμμο, με τον Νίκολα Γιόκιτς να είναι το απόλυτο φαβορί και να κυνηγάει το βραβείο για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο Σέρβος θα γίνει μόλις ο πρώτος παίκτης που θα καταφέρει κάτι τέτοιο, μετά τον «θρύλο» των Μπόστον Σέλτικς, Λάρι Μπερντ (1984, 1985, 1986).

Στη νίκη των Νάγκετς επί των Τίμπεργουλβς τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/04), ο «Τζόκερ» πραγματοποίησε ακόμη μια καταπληκτική εμφάνιση και έκανε άλλο ένα… σβηστό triple-double, σκοράροντας 20 πόντους, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ και μοιράζοντας 12 ασίστ.

Ας δούμε, λοιπόν, πόσες ομάδες έχουν περισσότερα triple-double από τον Γιόκιτς στα Playoffs. Ναι, καλά διαβάσατε, ομάδες! Ο Σέρβος σέντερ έχει λιγότερα triple-double μόνο από 8 ομάδες. Απίστευτο κι όμως αληθινό… Σύλλογοι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα Playoffs του NBA, σηκώνοντας τίτλους, δεν είχαν ποτέ παίκτες που να συγκέντρωσαν περισσότερα triple-double από τον «Τζόκερ»: Σαν Αντόνιο Σπερς, Σικάγο Μπουλς και Νιου Γιορκ Νικς είναι μόνο λίγες από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Ο σταρ του Ντένβερ κατάφερε να μπει και σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών, με τη χθεσινή του επίδοση, καθώς στη θέση «5», μόνο ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν έχει περισσότερα triple-double στη διαδικασία των Playoffs. Ο πρώην αστέρας της Φιλαδέλφεια είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία των ψηλών, με 9, όμως είναι θέμα χρόνο για τον Σέρβο να τον ξεπεράσει, ενδεχομένως, πριν τη λήξη της σεζόν.

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0