Football Talk

Χόφενχαϊμ - Λειψία 1-1: Οι «ταύροι» δεν άντεξαν με... 10 και ο Κράμαριτς έσωσε τον βαθμό (video)

Χόφενχαϊμ - Λειψία 1-1: Οι «ταύροι» δεν άντεξαν με... 10 και ο Κράμαριτς έσωσε τον βαθμό (video)
Η Λειψία αν και έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές για παραπάνω από 20 λεπτά, έφτασε κοντά στο «διπλό» μέσα στην έδρα της Χόφενχαϊμ (03/05, 1-1). Όμως ο... φονιάς Κράμαριτς έκανε τη δουλειά για τους γηπεδούχους στο φινάλε.
 
Η Λειψία δεν άντεξε απέναντι στη Χόφενχαϊμ με παίκτη λιγότερο και ο Κράμαριτς χάρισε στο φινάλε, τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

 
Ο Μπάουμαν πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή απόκρουση, στο 17ο λεπτό, διώχνοντας τον «κεραυνό» του Σίμονς, κρατώντας ταυτόχρονα ανέπαφη την εστία του.
 
Ο Κράμαριτς απάντησε από πλευράς γηπεδούχων, όμως ο αντίπαλος κίπερ ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε το σουτ του Κροάτη, στο 37ο λεπτό.
 
Ο Σέσκο στο 38ο λεπτό με μία εντυπωσιακή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν και έγραψε το 1-0.

 
Ο Κράμαριτς και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής στο 49ο λεπτό, όμως ο Γκουλάσι τον σταμάτησε για δεύτερη φορά.
 
Στο 72ο λεπτό οι «ταύροι» έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Τσάβι Σίμονς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οδηγήθηκε από νωρίς στα αποδυτήρια. 
 
Ο Μπούλτερ με μία «φαρμακερή» σέντρα, βρήκε τον Κράμαριτς μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Κροάτη να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης, στο 90ο λεπτό.
 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χόφενχαϊμ (Π. Ματαράζο): Μπάουμαν, Καμπάκ, Γκρίλιτς, Ακπογκούμα, Καντέραμπεκ, Σταχ, Μπούλτερ, Πρόμελ, Κράμαριτς, Μπεμπού, Μπέιερ
 
Λειψία (Μ. Ρόσε): Γκουλάτσι, Ράουμ, Λουκέμπα, Όρμπαν, Χένρικς, Σλάγκερ, Χαϊντάρα, Σίμονς, Όλμο, Σέσκο, Οπέντα
 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0