Football Talk

Οι πιθανότητες «μίλησαν»: Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το Conference League ο Ολυμπιακός!

Οι πιθανότητες «μίλησαν»: Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το Conference League ο Ολυμπιακός!

Ποιος θα κατακτήσει το Europa Conference League; Ο Ολυμπιακός. Αυτόν έχουν ως απόλυτο φαβορί οι στοιχηματικές εταιρίες, με το «διπλό» επί της Άστον Βίλα να διαφοροποιεί πλήρως τα δεδομένα!

Πηγαίνει στο «Βίλα Παρκ», πραγματοποιεί επική εμφάνιση, σκοράρει τέσσερις φορές και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που παίρνει «διπλό» σε έδρα αγγλικού συλλόγου με δύο γκολ διαφορά.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν, ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην θεωρείται το απόλυτο φαβορί, ως προς την κατάκτηση του Europa Conference League; Θα ήταν αδύνατον.

Και αισίως, οι αποδόσεις που έκαναν την εμφάνισή τους, αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει η κάθε ομάδα για να κατακτήσει τον θεσμό, επιβραβεύουν τον ελληνικό σύλλογο. Πρώτο και απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός, ακολουθεί η Φιορεντίνα, που επικράτησε με 3-2 της Κλαμπ Μπριζ, στην 3η θέση η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, και στην τελευταία οι Βέλγοι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει τις… διπλάσιες πιθανότητες για να κατακτήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, συγκριτικά με την Άστον Βίλα. Εντυπωσιακό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0