Μουντιάλ 2022

«Ντόρτια» για την Πορτογαλία κόντρα στη Νιγηρία σε φιλικό!

«Ντόρτια» για την Πορτογαλία κόντρα στη Νιγηρία σε φιλικό!

Επίδειξη δύναμης από την Πορτογαλία σε φιλικό απέναντι στη Νιγηρία, την οποία συνέτριψε με σκορ 4-0!

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Πορτογαλία σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Μουντιάλ κόντρα στη Νιγηρία.

Οι Ίβηρες αγωνίστηκαν δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρόλα αυτά ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Αφρικανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν απόντες αρκετά από τα αστέρια τους.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν αυτός που με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Σάντος. Αρχικά στο 9' με σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια στο 35' από το σημείο του πέναλτι, με τον Κύπριο διαιτητή, Χρυσοβαλάντη Θεουλή, να καταλογίζει την παράβαση σε χέρι του Οσάγι Σάμουελ

Η Πορτογαλία είχε επιβάλλει το ρυθμό της και θα μπορούσε να φτάσει σε περισσότερα γκολ από νωρίς, αν δεν ήταν οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Ουζόχο. Ωστόσο, ο Νιγηριανός γκολκίπερ δεν μπόρεσε εν τέλει να περιορίσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, με τους Γκονζάλο Ράμος και Ζοάο Μάριο μέσα σε ένα δίλεπτο (82', 84') να διαμορφώνουν το τελικό 4-0.

Μάλιστα, οι Νιγηριανοί, δευτερόλεπτα πριν το τρίτο γκολ της Πορτογαλίας είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ σε 2-1, όμως ο Εμμάνουελ Ντένις νικήθηκε από τον Ρούι Πατρίσιο σε εκτέλεση πέναλτι.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης