Μουντιάλ 2022

Άραβας προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα του Μέσι!

Άραβας προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα του Μέσι!
Και η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται! Άραβας από το Ομάν φέρεται να προσφέρει 1 εκατ. δολάρια στον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής για να κάνει δικό του τον περιβόητο μανδύα που φόρεσε στον τελικό του Μουντιάλ

Προφανώς ήταν και πριν το Μουντιάλ ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες, ωστόσο η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή έχει πάει πλέον σε άλλο level.

Όπως έγινε γνωστό, ένας άραβας από το Ομάν προσφέρει στον αρχηγό της Αργεντινής το ποσό τους 1 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον περιβόητο μανδύα που φόρεσε ο Μέσι κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου! Πιο συγκεκριμένα, ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν, πρώην μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας του Ομάν, μέσα απο το Twitter έκανε γνωστή αυτή του την πρόθεση λέγοντας: «Φίλε μου Μέσι, συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Ο Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί με συγκίνησε όταν σου προσέφερε το bisht ως σύμβολο μεγαλοψυχίας και σοφίας. Σου προσφέρω 1 εκατομμύριο δολάρια για να μου δώσεις αυτό τον μανδύα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης