Μουντιάλ 2022

Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος, έκανα τα πάντα για να παίξει με την Ισπανία!»

Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος, έκανα τα πάντα για να παίξει με την Ισπανία!»

Σε δηλώσεις του στην ισπανική Marca ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εκθείασε τον Λιο Μέσι ενώ αποκάλυψε πως έκανε τα πάντα για να τον πείσει να παίξει με την εθνική Ισπανίας!

Ο εμβληματικός -πρώην- προπονητής, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, προέβη σε σημαντικές δηλώσεις σε ένα από τα πιο γνωστά ισπανικά μέσα, τη Marca. Ο Ντελ Μπόσκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι. Εξήγησε πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ποτέ! Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Ο τεχνικός που οδήγησε τη «ρόχα» στην κορυφή του κόσμου το 2010 αποκάλυψε πως στο παρελθόν έκανε τα πάντα ώστε να τον πείσει να αφήσει την Αργεντινή και να εκπροσωπήσει την εθνική Ισπανίας.

Ωστόσο ο Μέσι με ευγένεια αρνήθηκε, καθώς η αγάπη για την πατρίδα του είναι μεγάλη!

Χαρακτηριστικά είπε πως:

«Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ είναι ο Μέσι!  Από όλους τους παίκτες που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, για μένα ο Μέσι, λόγω της συνέπειας και της ποιότητάς του, ήταν ο πιο εντυπωσιακός. Είχε μερικές φανταστικές σεζόν και πάντα βοηθούσε την ομάδα του να προοδεύσει.

Έκανα τα πάντα για να τον πείσω να παίξει για την Ισπανία. Ωστόσο, ο Λιονέλ αρνήθηκε λόγω της αγάπης που τρέφει για τη χώρα του».

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης