Μουντιάλ 2022

Ιατρικές εξετάσεις αποδεικνύουν πως ο Μπενζεμά μπορούσε να παίξει στο Μουντιάλ

Ιατρικές εξετάσεις αποδεικνύουν πως ο Μπενζεμά μπορούσε να παίξει στο Μουντιάλ
Ο ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά έφερε στο «φως» ιατρικές αποδείξεις, για το γεγονός πως ο πελάτης του θα μπορούσε να δώσει το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ.
Ευθεία επίθεση στον προπονητή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, εξαπέλυσε ο ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Ντιαζιρί.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο ισχυρίστηκε πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας θα μπορούσε να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου η Γαλλία ηττήθηκε στον τελικό, αλλά έφερε στο «φως» και ιατρικές αποδείξεις!

«Το βάζω εδώ, αλλά πριν από αυτό, συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς, που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να είναι έτοιμος από τη φάση των "16". Να είναι, τουλάχιστον, στον πάγκο. Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» αναρωτήθηκε στα social media, δείχνοντας ως κύριο υπεύθυνο τον προπονητή των «μπλε», Ντιντιέ Ντεσάν.

Σημειώνεται πως η πλευρά του Μπενζεμά τονίζει πως από τις 29 Νοεμβρίου, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπορούσε να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Κατάρ. Ο Ντεσάν απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο σε δηλώσεις του και κάπως έτσι, ήρθε το οριστικό «αντίο» του Καρίμ Μπενζεμά, από τη Γαλλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης