Football Talk

Το απόλυτο respect της Ρεάλ Μαδρίτης: Αρνείται να παραλάβει το τρόπαιο στη Γρανάδα, επειδή μάχεται για τη σωτηρία!

Το απόλυτο respect της Ρεάλ Μαδρίτης: Αρνείται να παραλάβει το τρόπαιο στη Γρανάδα, επειδή μάχεται για τη σωτηρία!

Τον μέγιστο σεβασμό προς τη Γρανάδα, που παλεύει για την παραμονή της στη La Liga, δείχνουν οι Μαδριλένοι, αρνούμενοι να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος μέσα στο «σπίτι» της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ιστορία της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Τζιρόνα (04/05, 4-2).

Ένας ακόμη τίτλος προστίθεται στο παλμαρέ του συλλόγου που είναι τεράστιος με όλη τη σημασία της λέξης. Το ερχόμενο Σάββατο παίζει στην έδρα της Γρανάδα για την 35η αγωνιστική (11/10, 19:30), εκεί όπου θα στεφόταν πρωταθλήτρια.

Παρ’ όλα αυτά, η Ρεάλ αρνείται να παραλάβει την κούπα και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αντιπάλου της, από σεβασμό για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Με 21 βαθμούς, απέχει έντεκα από τη σωτηρία και όλα δείχνουν ότι η Γρανάδα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει το «θαύμα» με τέσσερις μόλις αγωνιστικές να απομένουν.

Έτσι, η Ρεάλ ζήτησε να γίνει η απονομή στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, μπροστά στον κόσμο της, στις 14 Μαΐου που υποδέχεται την Αλαβές. Μία πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία από έναν τεράστιο σύλλογο!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0