Μουντιάλ 2022

Η γαλλική ομοσπονδία κατήγγειλε επίσημα τον Μαρτίνες για τους πανηγυρισμούς!

Η γαλλική ομοσπονδία κατήγγειλε επίσημα τον Μαρτίνες για τους πανηγυρισμούς!
Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF) έκανε επίσημη καταγγελία κατά του Αργεντινού τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ύστερα από την απρεπή συμπεριφορά του εις βάρος του Κιλιάν Μπαπέ, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της «αλμπισελέστε» στο Μπουένος Άιρες.
Σχετικά Άρθρα
Με τον πλέον επίσημο τρόπο, η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, εξέφρασε την δυσαρέσκιά της για τα όσα συνέβησαν στην παρέλαση της αποστολής της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες και συγκεκριμένα την απρεπή συμπεριφορά του Εμιλιάνο Μαρτίνες εις βάρος του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε», εμφανίστηκε να πανηγυρίσει με μία κούκλα στην οποία είχε βάλει το πρόσωπο του 24χρονου Γάλλου σούπερ σταρ, προκαλώντας φυσικά μεγάλες αντιδράσεις. 

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε έστειλε επιστολή στον ομόλογό του στην ομοσπονδία της Αργεντινής, Τσίκι Τάπια, καταγγέλοντας επίσημα τα όσα έγιναν στην παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Έχω γράψει μία επιστολή προς τον ομόλογό μου στην Ομοσπονδία της Αργεντινή.Βρίσκω αυτές τις συμπεριφορές αφύσικες σε σχέση με το πλαίσιο που θέτει ο ανταγωνισμός στον αθλητισμό και είναι δύσκολο για εμένα να το καταλάβω. Πήγαν πολύ μακριά. Η συμπεριφορά του Εμπαπέ είναι παραδειγματική», ανέφερε ο κ. Λε Γκρε.



 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης