Μια Φώτο μια Ιστορία

Η καλύτερη «παράσταση» του Ζερβίνιο με την Άρσεναλ ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό!

Η καλύτερη «παράσταση» του Ζερβίνιο με την Άρσεναλ ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό!

3 Οκτωβρίου του 2012: Ο Ζερβίνιο έρχεται στην Ελλάδα για τον Άρη και ο Ολυμπιακός έχει έναν λόγο να βλέπει… εφιάλτες με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Ο Άρης ταρακούνησε τα μεταγραφικά νερά της Ευρώπης φέρνοντας τον Ζερβίνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 35χρονος εξτρέμ θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Ακτή Ελεφαντοστού και έπειτα από αρκετά χρόνια συνεχόμενων δημοσιευμάτων πως έρχεται στην Ελλάδα, εν τέλει θα φορέσει τα «κίτρινα» της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το πέρασμα από την Άρσεναλ ήταν αυτό που πάντα ονειρευόταν ο έμπειρος άσος, παρόλο που εν τέλει δεν επαλήθευσε τις περγαμηνές. Ωστόσο, είχε κάποια παιχνίδια που απέδειξε πόση ποιότητα χωράει μέσα του. Ένα από αυτά, ήταν στις 3 Οκτωβρίου του 2012 απέναντι στον Ολυμπιακό στο Emirates. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να κάνουν την διαφορά.

Όμως, ένα πρόσωπο σταμάτησε την φορά των Πειραιωτών. Ο Ζερβίνιο ήταν ο άνθρωπος που έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του με τους «κανονιέρηδες». Μόνιμος κίνδυνος της «ερυθρόλευκης» άμυνας και εκείνος που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Άρσεναλ από εκείνο το ματς.

Στο 42ο λεπτό ο Ιβοριανός εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αρτέτα και άνοιξε το σκορ για τον αγγλικό σύλλογο. Βέβαια, ο Μήτρογλου είχε ισοφαρίσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς αυτό να σταματήσει τις επελάσεις του διεθνή εξτρέμ από τα πλάγια της Άρσεναλ. Ο ίδιος θα δώσει την ασίστ στον Ποντόλσκι για να γίνει το 2-1 στο 56’ και θα είναι μέχρι το τέλος του αγώνα ο μόνιμος κίνδυνος του Ολυμπιακού σε μεγάλο βαθμό.

Φυσικά, το συγκεκριμένο ματς είναι μερικά από αυτά που θα θυμούνται οι φίλοι της Άρσεναλ από τον Ζερβίνιο, τα οποία, δυστυχώς, δεν ήταν και πολλά για να αφήσουν τον Ιβοριανό άσο στην ιστορία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0