Μια Φώτο μια Ιστορία

«Για αυτό δεν έπεσε ο Λούνιν»: Το πέναλτι στο κέντρο, ο Κέπα και η Ρεάλ Μαδρίτης να… παγώνει τον Μπερνάρντο Σίλβα! (video)

«Για αυτό δεν έπεσε ο Λούνιν»: Το πέναλτι στο κέντρο, ο Κέπα και η Ρεάλ Μαδρίτης να… παγώνει τον Μπερνάρντο Σίλβα! (video)

Το είχε ξανακάνει. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με την ίδια άνεση. Ψηλά, στη μέση της εστίας. Ο Κέπα το θυμόταν. Κι έτσι «πρόδωσε» τη σκέψη του Μπερνάρντο Σίλβα, λέγοντας στον Λούνιν να μην πέσει όταν θα είχε τον Πορτογάλο απέναντί του!

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Έχουμε περάσει τρεις ημέρες από τότε, αλλά η ερώτηση όλων παραμένει η ίδια.

Ήταν πραγματικά απορίας άξιον τι μπορεί να σκεφτόταν ο Μπερνάρντο Σίλβα, όταν έκανε τόσο κακή εκτέλεση στο πέναλτι που κλήθηκε να χτυπήσει στη «ρώσικη ρουλέτα», από την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε στο «Έτιχαντ», την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ήταν κακή η εκτέλεση. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να πούμε εκ του αποτελέσματος, διότι αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα, θα τη χαρακτηρίζαμε… πανέξυπνη.

Τώρα ήταν όμως… χαλαρή και και κάπου εκεί πάντα γίνεται το λάθος. Όταν κάποιος θεωρεί δεδομένο το αποτέλεσμα. Ο Μπερνάρντο Σίλβα λοιπόν, αφότου βρήκε μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, την οποία ο Μόντριτς είχε στείλει μακριά, αποφάσισε να εκτελέσει στο κέντρο της εστίας, το τρίτο πέναλτι της βραδιάς.

Ο Λούνιν όμως έμεινε εκεί. Πώς το σκέφτηκε; Επειδή πολύ απλά, είχε τον καλύτερο συμβουλάτορα πριν από την έναρξη της διαδικασίας το βράδυ της Τετάρτης στο Μάντσεστερ.

Ο Κέπα είχε δεχθεί γκολ από τον Μπερνάρντο ψηλά και κεντρικά στην εστία του στο Λιγκ Καπ του 2019 και ρίσκαρε, λέγοντας στον Ουκρανό συνάδελφό του να μην πέσει.

Και το ρίσκο έπιασε τόπο! «Σκεφτόμασταν σε ποιο πέναλτι να μην πέσω και επιλέξαμε αυτό το συγκεκριμένο», ανέφερε λίγο αργότερα ο Λούνιν, έχοντας στείλει τη Ρεάλ στους «4».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0