Football Talk

ΑΕΚ: Μπαίνει στη μάχη με στόχο το πρωτάθλημα – Τα πρώτα πλάνα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Μπαίνει στη μάχη με στόχο το πρωτάθλημα – Τα πρώτα πλάνα του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της παίζει απόψε στη Λαμία (21:30 – Cosmote Sport 1) – Τα σχέδια του Ματίας Αλμέιδα και ο στόχος του τίτλου.

Πρεμιέρα απόψε για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και πρώτο εμπόδιο είναι εκτός έδρας και στη Λαμία. Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και γενικά στην Ευρώπη ως προπονητής, θέλει πάση θυσία φυσικά να ξεκινήσει με τη νίκη τη σεζόν καθώς οι στόχοι της φέτος είναι μεγάλοι… Η περσινή σεζόν κατέληξε με θλιβερό τρόπο. Δεν νοείται να επαναληφθεί. Το καλοκαίρι άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα τόσο στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, όσο και στο αγωνιστικό προφίλ. Ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να μπει στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια της να δείξει κι εκεί πόσο άλλαξε…

Στόχος του Δικεφάλου είναι ένας και μοναδικός: Επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος τον Μάιο. Και για να συμβεί αυτό η ΑΕΚ οφείλει να αρχίζει να κατακτά τα παιχνίδια με το «καλημέρα».

Πρώτο εμπόδιο λοιπόν η Λαμία εκτός έδρας, ενώ ακολουθούν δυο εντός έδρας παιχνίδια (δίνεται μάχη με το χρόνο προκειμένου να παιχθούν και τα δυο στη Νέα Φιλαδέλφεια) με Βόλο και ΠΑΣ, πριν πάει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο την 4η αγωνιστική να παίξει με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο της ντέρμπι στη σεζόν.  

Τα σχέδια του Αλμέιδα

Στην αποψινή πρεμιέρα ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πέρασε μία ίωση την περασμένη εβδομάδα και δεν ήταν 100% έτοιμος, όπως και στον Μουκουντί ο οποίος μόλις την Παρασκευή (19/8) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Με βάσει τις δοκιμές ο προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 3-1-4-2. Τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τους ΒίνταΤζαβέλλα και Χατζισαφί τριάδα στην άμυνα. Τον Σιμάνσκι «κόφτη». Τους Γιόνσον και Πινέδα μπροστά του ως εσωτερικά κεντρικά χαφ, τον Άμραμπατ δεξί μπακ – χαφ, τον Τσούμπερ αριστερό και μπροστά στην επίθεση τους Μάνταλο και Αραούχο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0