Πρόσωπα

«Άντονι, κάτι κάνεις λάθος»: Τα 95 εκατομμύρια της Γιουνάιτεντ δεν... ξεπληρώνονται με «φθηνούς» πανηγυρισμούς! (video)

«Άντονι, κάτι κάνεις λάθος»: Τα 95 εκατομμύρια της Γιουνάιτεντ δεν... ξεπληρώνονται με «φθηνούς» πανηγυρισμούς! (video)

Ανεξήγητο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τον πανηγυρισμό του Άντονι μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Βραζιλιάνος το έχει ξανακάνει και αισίως βρέθηκε στο προσκήνιο και πάλι για τους… λάθος λόγους!

Η Κόβεντρι κόντεψε να τρελάνει όλο τον πλανήτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Wembley (21/04).

Όχι μόνο επέστρεψε από το 0-3 μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, στέλνοντας το ματς στην παράταση, αλλά λίγο έλειψε να φτάσει σε μία ιστορική ανατροπή, στο 121’. Σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για… χιλιοστά! 


Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν τελικά στη διαδικασία των πέναλτι (4-2) και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι


Μάλλον μία νίκη που έφερε περισσότερο ανακούφιση, με τον τρόπο που ήρθε, παρά χαρά. Παρ’ όλα αυτά, κάποιος φάνηκε να το… παραχάρηκε.

Ο λόγος για τον Άντονι. Μετά το τελευταίο εύστοχο χτύπημα του Χόιλουντ, ο Βραζιλιάνος προέβη σε μία περίεργη ενέργεια. Στράφηκε προς τους παίκτες της Κόβεντρι κάνοντας το χαρακτηριστικό «δεν ακούω» με τα χέρια του.


Κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μιας και η Κόβεντρι της Championship έφτασε μια ανάσα από το να ταπεινώσει ανεπανόρθωτα την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ο Άντονι προκαλεί. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, στον 5ο γύρο του Κυπέλλου, σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Νιούπορτ της 4ης τη τάξει κατηγορίας. Πανηγύρισε έξαλλα, φιλώντας το σήμα της Γιουνάιτεντ. Κάνοντας τόσο τους φίλους της Νιούπορτ να γελάνε ειρωνικά, αλλά και εκείνους της ομάδας του να τον κρίνουν για την υπερβολική αντίδραση.


Το σίγουρο είναι ένα. Ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει πείσει ούτε στο ελάχιστο το ποσό των 95 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε η ομάδα το 2022 για τον αποκτήσει. Φέτος, μετράει μόλις δύο γκολ σε 34 συμμετοχές, αμφότερα στο Κύπελλο, κόντρα σε Νιούπορτ και Λίβερπουλ.

Και ασφαλώς, τέτοιες υπερβολικές, ίσως και περιττές αντιδράσεις εκ μέρους του, δεν βοηθάνε πολύ την κατάσταση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0