Football Talk

Άρης - Παναθηναϊκός: Οντουμπάτζο στα αριστερά για τους Θεσσαλονικείς - Με Βέρμπιτς, Μαντσίνι το «Τριφύλλι», εκτός αποστολής ο Χουάνκαρ!

Άρης - Παναθηναϊκός: Οντουμπάτζο στα αριστερά για τους Θεσσαλονικείς - Με Βέρμπιτς, Μαντσίνι το «Τριφύλλι», εκτός αποστολής ο Χουάνκαρ!
Με Μαντσίνι δεξιά, Βέρμπιτς στα αριστερά και τον Μπερνάρ στο «10» επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για τον Άρη, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Οντουμπάτζο για να καλύψει το κενό του Φεράρι στα αρσιτερά.
Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (26/11) τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το πρόβλημα με την απουσία του Φεράρι, κάλυψε με τον Μόσες Οντουμπάτζο, ο Άκης Μάντζιος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ανταμείψει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς για την πολύ καλή του εμφάνιση και το γκολ με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, και να τοποθετήσει τον Μπερνάρ στο «10». Ο Μαντσίνι βασικός στα δεξιά, μετά το πολύ καλό του παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά πριν τη διακοπή. Εκτός 20άδας έμεινε τελικά ο Χουάνκαρ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Παναγίδης, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης






www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0