Football Talk

Συγγνώμη της UEFA μέσω Θεοδωρίδη, στους οπαδούς της Λίβερπουλ για τον περσινό τελικό του Champions League

Συγγνώμη της UEFA μέσω Θεοδωρίδη, στους οπαδούς της Λίβερπουλ για τον περσινό τελικό του Champions League

Ανακοίνωση-συγγνώμη της UEFA προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, για τα όσα συνέβησαν πέρυσι στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, απολογήθηκε στους φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του περσινού τελικού του Champions League, εξαιτίας του χάους που είχε προκλήθηκε έξω από το Σταντ ντε Φρανς. Δεσμεύτηκε παράλληλα πως θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά σε μελλοντικά παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:

«Η UEFA, το Πνεύμα του Σάνκλι, η Ομοσπονδία Φιλάθλων με αναπηρία του Λίβερπουλ, η Ομοσπονδία Φιλάθλων Ποδοσφαίρου και οι Ευρωπαίοι Φίλαθλοι Ποδοσφαίρου συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Λίβερπουλ προκειμένου να έχουν μια ανοιχτή συζήτηση για τον περσινό τελικό του Champions League και τα πρόσφατα συμπεράσματα για την ανεξάρτητη έρευνα που έγινε.

Οι εκπρόσωποι των φιλάθλων εξέφρασαν τις προσδοκίες τους από την UEFA μετά την έκθεση και αναγνώρισαν την ειλικρινή απολογία του γενικού γραμματέα, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, καθώς και τη δέσμευση για εφαρμογή των προτάσεων που έγιναν για να βελτιωθεί η ασφάλεια των φιλάθλων και η εμπειρία τους σε μελλοντικούς αγώνες.

Η UEFA επιβεβαίωσε επίσης ότι θα συνεχιστεί ο διάλογος με τους οργανισμούς φιλάθλων κατά την εφαρμογή των αλλαγών που θα γίνουν μετά την έκδοση της έκθεσης. Η UEFA σκοπεύει στο να ανακοίνώσει το πλάνο της πριν τις 8 Μαΐου.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0