Football Talk

ΑΕΚ: «Ανάξια σχολιασμού η άποψη Κατσουράνη για δήθεν πέναλτι του Αθανασιαδη, κρατάμε το ότι δεν ξέρει τους κανονισμούς»

ΑΕΚ: «Ανάξια σχολιασμού η άποψη Κατσουράνη για δήθεν πέναλτι του Αθανασιαδη, κρατάμε το ότι δεν ξέρει τους κανονισμούς»
Θέση σχετικά με την τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη για τη φάση όπου ο Άρης ζητά πέναλτι στη φάση με τους Αθανασιάδη και Φαμπιάνο πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Σκληρή στάση κράτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ με τοποθέτησή της στα λεγόμενα του παλαίμαχου άσου της, Κώστα Κατσουράνη, σχετικά με τη φάση στην οποία ζήτησε πέναλτι ο Άρης στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή (29/1).

Ο πρώην παίκτης της Ένωσης σχολίασε την επίμαχη φάση στην εκπομπή του Action 24, «Betarades» λέγοντας: «Δεν ξέρω τους κανονισμούς, αλλά εγώ βλέπω μια γονατιά στο κεφάλι και λέω είναι πέναλτι, παρόλο που διώχνει τη μπάλα ο Αθανασιάδης. Εγώ το βλέπω πέναλτι το χτύπημα στο κεφάλι του Φαμπιάνο»




Με την σειρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με σκληρή τοποθέτησή της στον Κώστα Κατσουράνη τονίζοντας: «Σε ό, τι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου. Κατά τα άλλα η άποψη που εξέφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0