Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Θα φύγω εάν νιώσω πως οι παίκτες μου δεν έχουν κίνητρο»

Γκουαρδιόλα: «Θα φύγω εάν νιώσω πως οι παίκτες μου δεν έχουν κίνητρο»
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα... ταρακούνησε τους παίκτες του, ξεκαθαρίζοντας πως αν νιώσει ότι δεν έχουν πλέον κίνητρο θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι...

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/1) τη Γουλβς και χρτειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να μειώσει ή να διατηρήσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στη μάχη του τίτλου της Premier League.

Ενόψει του αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι  θα αποχωρήσει από την ομάδα, αν αισθανθεί ότι οι παίκτες του χάσουν το πάθος και το κίνητρό τους.

"Κέρδισα τέσσερις τίτλους στη La Liga στη σειρά και δεν ήταν το ίδιο με τον πέμπτο. Δεν είχα την ίδια δίψα. Η Ρεάλ κέρδισε στο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά.

 

Καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι παίκτες μου, αλλά είμαι εδώ για να το σταματήσω. Ο πρόεδρος το γνωρίζει. Θέλω να είμαι εδώ διαφορετικά, δεν θα είχα υπογράψει (νέο συμβόλαιο νωρίτερα αυτή τη σεζόν), αλλά αν χάσω την ομάδα, χάνω κάτι. Δεν μπορώ να μείνω.

Έχουμε γράψει ιστορία στην Premier League για όλα όσα κάναμε, για τον τρόπο που τα κάναμε, για τα ρεκόρ που σπάσαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά αυτό είναι το παρελθόν,

Ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει. Αυτά τα γκολ που χαρίσαμε όπως το δεύτερο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αποδεκτά. Οι οπαδοί μας θέλουν να μας βλέπουν πιο συχνά όπως στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Μας έλειπε το πάθος, η επιθυμία, να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς μας. Είναι τόσο σιωπηλοί για 45 λεπτά".

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0