Football Talk

Europa League: Κλήρωση... φωτιά στα νοκ-άουτ, με την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Europa League: Κλήρωση... φωτιά στα νοκ-άουτ, με την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η κληρωτίδα της νοκ-άουτ φάσης του Europa League είχε... κέφια και έφερε με το «καλημέρα» την Μπαρτσελόνα αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Σπουδαία ραντεβού έφερε η κληρωτίδα της φάσης των νοκ-άουτ για το Europa League της σεζόν 2022/23, στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό της 31ης Μαΐου στ Βουδαπέστη.

Προφανώς, η «τιτανομαχία» της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στο Europa League. Κάπως έτσι, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλήρωσης της Δευτέρας (07/11), αλλά και της διοργάνωσης γενικότερα, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει νωρίς.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, η Γιουβέντους θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους, Ναντ, ενώ η έτερη εκπρόσωπος του ιταλικού ποδοσφαίρου, Ρόμα, θα αντιμετωπίσει τη Σάλτσμπουργκ.

«Βατές» κληρώσεις για Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Σαχτάρ, που «έπεσαν» πάνω σε Μίντιλαντ και Ρεν αντίστοιχα, την ώρα που η συνάντηση του Άγιαξ με την Ουνιόν Βερολίνου, υπόσχεται... βροχή από γκολ!

Τέλος, η έξι φορές κάτοχος του τροπαίου και πολυνίκης του θεσμού, Σεβίλλη, θα «δοκιμαστεί» κόντρα στην Αϊντχόφεν, ενώ η «αναγεννημένη» Μπάγερ Λεβερκούζεν υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο, κληρώθηκε με τη Μονακό.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες αναμετρήσεις της εν λόγω φάσης θα διεξαχθούν στις 16 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 23, στην έδρα των ομάδων που προέρχονται από τους ομίλους του Europa League.

Στις 24 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί νέα κλήρωση για τη φάση των «16», στην οποία θα ενταχθούν οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν από τη νοκ-άουτ φάση και όσες ομάδες τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους στο Europa League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της νοκ-άουτ φάσης του Europa League:

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γιουβέντους - Ναντ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μίντιλαντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεν
Άγιαξ - Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μονακό
Σεβίλλη - Αϊντχόφεν
Σάλτσμπουργκ - Ρόμα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0