Football Talk

Premier League: Άντεξε στο σφυροκόπημα και πήρε βαθμό η Νότιγχαμ - Νίκη με ανατροπή για την Πάλας κόντρα στη Γουλβς (video)

Premier League: Άντεξε στο σφυροκόπημα και πήρε βαθμό η Νότιγχαμ - Νίκη με ανατροπή για την Πάλας κόντρα στη Γουλβς (video)
Η Μπράιτον έχασε σπουδαίες ευκαιρίες κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο φοβερός Ντιν Χέντερσον κράτησε το μηδέν και έδωσε «χρυσό» βαθμό στους «κόκκινους». Στο Σέλχαρστ Παρκ, η Κρίσταλ Πάλας αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την Γουλβς, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-1.

Αν και ήταν καλύτερη, η Μπράιτον δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μένοντας στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι «γλάροι» έχασαν σωρεία ευκαιριών κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο MVP του αγώνα Ντιν Χέντερσον πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και έσωσε τον βαθμό για την κακή, για ακόμα μία φορά, Νότιγχαμ.  

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 31’ αλλά είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι έπειτα από προσπάθεια του Τροσάρ ενώ λίγο αργότερα ο Χέντερσον είπε «όχι» σε σουτ του Μαρτς. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γουέμπστερ προσπάθησε να σκοράρει δίχως όμως επιτυχία, με την Μπράιτον να τελείωνει το πρώτο μέρος με 12 τελικές έναντι καμίας της Νότιγχαμ! 

Οι φιλοξενούμενα είχαν την πρώτη τους τελική στο 58' με ένα σουτ του Τζόνσον να φεύγει άουτ. Η Μπράιτον είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος ωστόσο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το ματς ολοκληρώθηκε με συνολικά 19 τελικές για τους γηπεδούχους και μόλις 3 για τη Νότιγχαμ, η οποία ωστόσο κατάφερε και πήρε τον βαθμό στην προσπάθειά της που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Η Κρίσταλ Πάλας επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με ανατροπή της Γουλβς στην έδρα της με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31’, με τον Μπουένο να κάνει μία υπέροχη σέντρα και τον Αντάμα Τραορέ να σκοράρει το πρώτο του γκολ για φέτος με ωραία καρφωτή κεφαλιά.  

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Έζε έπειτα από σέντρα του Μάικλ Ολίσε.  

Στο 70’ η Πάλας έφτασε στην ανατροπή, με τον Γουίλφριντ Ζαχά να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σα, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. 

Μετά το 2-1 η Γουλβς προσπάθησε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και λίγο έλειψε να το καταφέρει στο 87' αλλά ο Γκουαΐτα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νέρες και κράτησε το μηδέν, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0