Football Talk

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: «Τετράστεροι» Περιστεριώτες άλωσαν την Νίκαια! (video)

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: «Τετράστεροι» Περιστεριώτες άλωσαν την Νίκαια! (video)

Απίστευτος Ατρόμητος στη Νίκαια, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τον Ιωνικό, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει ένα πολύ σημαντικό «διπλό», επικρατώντας με 4-1! Μέσα σε 8 λεπτά οι Περιστεριώτες πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ένας συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητος άλωσε με εκκωφαντικό τρόπο την Νίκαια επικρατώντας του Ιωνικού με 4-1 για την 4η αγωνιστική της Super League! Οι αλλαγές του Κρις Κόλμαν με την έναρξη του δεύτερου μέρους άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του Περιστερίου που έκανε ότι ήθελε, με τον Ιωνικό να μη μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου.

1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση άρχισε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά.  Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που απείλησαν πρώτοι στον αγώνα όταν στο 11’ ο Κιάρτασον έκανε το σουτ αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε. Στο 19’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με δυνατό σουτ του Μεντόσα, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος στη συνέχεια θα αυξήσει την πίεσή του και θα χάσει δύο καλές ευκαιρίες στο 29’ και στο 30’ με σουτ από τους Γκονθάλεθ και Ρομπάιγ, χωρίς όμως να βρουν αμφότερα στόχο.

Στο 38’ ο Ιωνικός θα κερδίσει φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση της οποίας θα αναλάβει ο Μεντόσα, ο οποίος με αριστοτεχνικό τρόπο θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες  ! Αυτό είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο ο συγκεκριμένος παίκτης, καθώς είχε σκοράρει έτσι και με τον Ολυμπιακό.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές από την πλευρά του Ατρομήτου. Ο Κρις Κόλμαν έριξε στο παιχνίδι τους Τζαβίδα, Κλωναρίδη και Φριτζόνσον, αλλαγές οι οποίες άλλαξαν εν πολλοίς την εικόνα των Περιστεριωτών. Μόλις στο 53’ ο Κεσχρίντα θα συνεργαστεί ωραία με τον Κλωναρίδη, ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Χουτεσιώτη για το 1-1, με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να έχει σαφώς ευθύνη στο γκολ.


Οι παίκτες του Ιωνικού φάνηκαν εντελώς σαστισμένοι και ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Τζαβίδας θα δώσει ασίστ στον Φριτζόνσον και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ θα γυρίσει τούμπα το ματς για το 2-1 υπέρ του Ατρομήτου!


Οι αλλαγές που έκανε αμέσως μετά ο Δημήτρης Σπανός δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους φιλοξενούμενους να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα! Στο 61’ ο Τζαβίδας και πάλι θα σουτάρει σε αντεπίθεση της ομάδας του, ο Χουτεσιώτης θα κάνει την απέκρουση αλλά ο Ρομπάιγ που ακολουθούσε θα στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα.  Ο Ιωνικός βρισκόταν σε πλήρη τρικυμία, οι Περιστεριώτες έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον Ρομπάιγ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε έπειτα από έλεγχο στο VAR λόγω οφσάιντ.


Ο Ιωνικός στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία στιγμή τον εξαιρετικό Ατρόμητο, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν όχι μόνο να κρατάει με ευκολία το υπέρ του 3-1 αλλά να φτάνει σε τέταρτο γκολ με τον Τζαβίδα ύστερα από ασίστ του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις και να παίρνει ένα πολύ σημαντικό «διπλό»!

 

Ο MVP

O Μάριος Τζαβίδας μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Κιάρτανσον και αμέσως είχε πλήρη επίδραση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Ο νεαρός επιθετικός ήταν μέσα στα τρία από τα τέσσερα γκολ των Περιστεριωτών, δίνοντας μάλιστα ασίστ στο 2-1 ενώ με δικό του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό 4-1!

Η φάση του αγώνα

Είναι από τις στιγμές που η φάση του αγώνα είναι εξωαγωνιστική υπό μία έννοια! Οι αλλαγές που έκανε ο Κρις Κόλμαν στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έδωσαν απίστευτη ώθηση στον Ατρόμητο, μεταμόρφωσαν την εικόνα του, γεγονός που φάνηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού και φυσικά στο σκορ.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59' Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87' Ελευθεριάδης) Μασάς, (67' Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59' Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, (88' Έρλινγκμαρκ) Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46' Φριντζόνσον), (84' Τζοβάρας) Ρομπάιγ, (46' Κλωναρίδης) Ροτάριου, (46' Τζαβίδας) Κιάρτασον


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0