Football Talk

«Κλείνουν» Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι Πορτογάλοι!

«Κλείνουν» Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι Πορτογάλοι!
Προχωρημένες επαφές με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει ακόμη την προσφορά των Πορτογάλων και τον εγχώριο Τύπο να αναφέρει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία ! 

Την Τρίτη (23/8), εκτός από την άφιξη του Μπερνάρντ για τον Παναθηναϊκό, προέκυψε ακόμη ένα ζήτημα στην υπόθεση του νεαρού κεντρικού Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολλά εξελίξιμα στοιχεία.

Το BN Sports στις αρχές του καλοκαιριού είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον που υπήρχε από την Μπράιτον για τον Σωτήρη, ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν αποτυπώθηκε σε πράξεις και έτσι δεν υπήρχε καμία νύξη από την ομάδα της Αγγλίας.

Η πρώτη ομάδα που έδειξε επίσημο ενδιαφέρον ήταν η ιταλική Βερόνα. Η πρόταση της όμως, δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, εις διπλούν. Από το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκδήλωσε με πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Αλεξανδρόπουλο, όμως ο Παναθηναϊκούς είπε και πάλι «όχι» στην πρόταση των 4ων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πορτογαλικός σύλλογος, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε τον Έλληνα μέσου των «πράσινων» πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα. Έτσι, μετά την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού, οι Πορτογάλοι επανήλθαν με νέα πρόταση. Τα ποσά που προσφέρθηκαν στον Παναθηναϊκό ήταν τα 4 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, ενώ επιπλέον θα έχει μπόνους 1 εκατομμυρίου ευρώ το οποίο θα εισπράξει όταν ο ποδοσφαιριστής πραγματοποιήσει τις πρώτες του 40 εμφανίσεις (500+500 για 20+20 εμφανίσεις). Επιπλέον να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Οι πράσινοι δεν φαίνεται να έχουν πει ακόμη το «ναι» και βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με τους πορτογάλους. Ο Τύπος της Πορτογαλίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ωστόσο… στέλνει τον Αλεξανδρόπουλο στα «λιοντάρια». Εφημερίδες όπως η O’ Joco, η A Bola και η Record έχουν στο πρωτοσέλιδο τους τον νεαρό επιθετικό, αναφέροντας πως Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και η συμφωνία δεν είναι πολύ μακριά!

ipiccy_image_10_4.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0