Football Talk

Μπούργος: «Όλη η πίεση είναι δική μου, πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας»!

Μπούργος: «Όλη η πίεση είναι δική μου, πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας»!

Πιστεύει στην ανατροπή, αναλαμβάνει την πίεση και δείχνει στους ποδοσφαιριστές του μπορούν να προκριθούν απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος για τη ρεβάνς του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο του Europa Conference League!

Ο Χερμάν Μπούργος κατέθεσε την πίστη του για την ανατροπή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποστηρίζοντας ότι ο Άρης θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξει πόσο πολύ θέλει να νικήσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι αισιόδοξος. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να προκριθούμε είναι απαραίτητο να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά χάσαμε στον αγώνα στο Τελ Αβίβ. Αυτό είναι πρωταρχικό».

Εκεί αναφέρθηκε και στην ποιότητα της Μακάμπι υποστηρίζοντας ότι πρέπει όλοι να καταλάβουν το επίπεδο του αντιπάλου. «Για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε σωστή εικόνα για το επίπεδο της ομάδας που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους που έχει κατακτήσει. Έτσι θα καταλάβουμε με ποιον παίζουμε. Η Μακάμπι έχει κερδίσει 23 φορές το Πρωτάθλημα Ισραήλ, άλλες τόσες το Κύπελλο, έξι φορές το Supercup και παίζει διαρκώς στην Ευρώπη. Αυτή την ομάδα θα πρέπει να αποκλείσουμε και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Για την αίσθηση που βγαίνει ότι δεν νιώθει πίεση για το ματς: «Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0