Football Talk

Σον: «Αντιμετώπισα ρατσισμό στην Γερμανία, τους εκδικήθηκα όταν τους έκανα να κλαίνε στο Μουντιάλ»

Σον: «Αντιμετώπισα ρατσισμό στην Γερμανία, τους εκδικήθηκα όταν τους έκανα να κλαίνε στο Μουντιάλ»

Ο Χέουνγκ Μιν Σον αποκάλυψε πως γινόταν συχνά θύμα ρατσιστικών συμπεριφορών όταν αγωνιζόταν στην Γερμανία, αλλά και πως πήρε την εκδίκησή του όταν απέκλεισε την χώρα από το Μουντιάλ του 2018 με την Νότια Κορέα.

Αποκαλυπτικός Χέουνγκ Μιν Σον, μίλησε για το διάστημα που πέρασε στην Γερμανία κάνοντας λόγο για συχνές ρατσιστικές συμπεριφορές. Μάλιστα, υποστήριξε πως πήρε την εκδίκησή του όταν απέκλεισε από την φάση των ομίλων την εθνική ομάδα της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, με την Νότια Κορέα (2-0).

Ο επιθετικός της Τότεναμ βρέθηκε σε εκδήλωση στην Σεούλ, όπου μίλησε για την πορεία του με Αμβούργο και Λεβερκούζεν, όπου βίωσε τον ρατσισμό.

«Μετακόμισα στη Γερμανία όταν ήμουν νέος και πέρασα πολλές δύσκολες και ασύλληπτες στιγμές. Αντιμετώπισα πολλές ρατσιστικές συμπεριφορές. Και ενώ περνούσα μια τόσο δύσκολη στιγμή, είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου, όπως ότι πρέπει να πάρω την εκδίκησή μου μια μέρα. Όταν οι άνθρωποι κλαίνε συνήθως θέλω να τους παρηγορήσω και να τους πάρω μια αγκαλιά. Όμως, βλέποντας τους Γερμανούς να κλαίνε (στο Μουντιάλ), ένιωσα ότι μπόρεσα να τους εκδικηθώ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0