Football Talk

Σαλάχ: «Το σπίτι μου μοιάζει με νοσοκομείο, προσπαθώ να βελτιώνομαι»!

Σαλάχ: «Το σπίτι μου μοιάζει με νοσοκομείο, προσπαθώ να βελτιώνομαι»!

Μπορεί η σεζόν της Premier League να έχει ολοκληρωθεί και ο Μοχάμεντ Σαλάχ να καλείται να κάνει τις διακοπές του, όπως και όλοι οι παίκτες στο «Νησί», όμως ο Αιγύπτιος έχει διαφορετική νοοτροπία. Οι δηλώσεις του, αναφορικά με την γυμναστική που κάνει και τον τρόπο που έχει διαμορφώσει το σπίτι του, το αποδεικνύουν!

Η σεζόν 2021-22 στην Premier League ολοκληρώθηκε, η Λίβερπουλ τερμάτισε στην 2η θέση, πήρε το FA Cup και το Λιγκ Καπ, έφτασε μέχρι και τον τελικό του Champions League και πλέον πρέπει να ξεκουραστεί. Άπαντες απολαμβάνουν την άδειά τους και έχουν αποχωριστεί το «Νησί», αλλά υπάρχει και ένας που αντιμετωπίζει τις διακοπές ως ευκαιρία… βελτίωσης.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως γυμνάζεται, για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, κάνοντας ατομικές προπονήσεις στο σπίτι. Ανάλογα λοιπόν έχει διαμορφώσει και τον χώρο του, πράγμα που όπως είπε, δεν αρέσει στην γυναίκα του.

Αναλυτικά, ο Αιγύπτιος επισήμανε:

«Δύο δωμάτια στο σπίτι μας είναι αφιερωμένα σε ξεχωριστές μηχανές, για βελτίωση. Προσπαθώ να βελτιώσει την φυσική μου κατάσταση. Το σπίτι μου μοιάζει με νοσοκομείο. Δεν αρέσει αυτό στην γυναίκα μου»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0