Football Talk

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Μάνγκας και Μορουτσάν!

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Μάνγκας και Μορουτσάν!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κοιτάζει την επόμενη μέρα και την ενίσχυση του σε όλες τις γραμμές. Στο πλαίσιο αυτό ελέγχει τις περιπτώσεις του Μορουτσάν από τη Γαλατάσαράι και του Μάνγκας που ανήκει στη Μποαβίστα.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχυθεί και ο Ζοζέ Μπότο ξεχωρίζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους Θεσσαλονικείς. Προτεραιότητα αποτελεί μεταξύ άλλων το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ρικάρντο Μάνγκας να βρίσκεται στη λίστα. Ο «Δικέφαλος» έχει ανάγκη από έναν αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ παρά τη διαφαινόμενη παραμονή και ανανέωση του αρχηγού, Βιεϊρίνια.

Ο Μάνγκας, είχε φέτος 3 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές με τη Μπορτνό, αριθμοί όμως που δε βοήθησαν τους Γιρονδίνους να αποφύγουν την τελευταία θέση της Ligue 1 και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Έτσι ο 24χρονος Πορτογάλος γυρίζει στην πατρίδα του και τη Μποαβίστα αφού οι Γάλλοι μετά την εξέλιξη αυτή δεν εξαγόρασαν τα δικαιώματά του. Ο Μπότο, τον γνωρίζει αφού είχαν συνυπάρξει στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα. Πρόκειται για ένα πλάγιο μπακ με επιθετικές αρετές και ταχύτητα, που όμως δεν αμελεί και τα αμυντικά του καθήκοντα.

Στη λίστα του ομοεθνή του τεχνικού διευθυντή φαίνεται πως βρίσκεται και ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Μορουτσάν, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Ο 23χρονος πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατά από την Στεάουα Βουκουρεστίου με ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ. Είχε μια γεμάτη σεζόν  μετρώντας 40 ματς, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Ο Μορουτσάν έκανε το βήμα παραπάνω λόγω της χρονιάς 2020-21 στη Στεάου Βουκουρεστίου, με την οποία πέτυχε 8 γκολ και 15 ασίστ, επιδόσεις που τον οδήγησαν στην μεταγραφή του «Τζιμ-Μπομ».

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις πίσω από το σέντερ φορ, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Παίζει συνήθως με ανάποδο πόδι ενώ έχει περάσει ακόμη από Κλουζ και Μποτοσάνι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0