Basket Talk

Final Four με... άρωμα NBA: Γεμίζει το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε!

Final Four με... άρωμα NBA: Γεμίζει το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε!
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα «μάχεται» με τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο!

Ένα event στα πρότυπα του NBA φέρεται να ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως όλα δείχνουν, το ΟΑΚΑ θα ανοίξει για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο διήμερο του Final Four της EuroLeague!

Τα εισιτήρια για το Βερολίνο είναι λίγα, σε αντίθεση με τις αιτήσεις που έχουν γίνει από τον κόσμο του «τριφυλλιού» και γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι των «πράσινων» αποφάσισαν να ανοίξουν το ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (24/05), έτσι ώστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν από εκεί το παιχνίδι.

Φυσικά, σε περίπτωση που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή (26/05).

Πρόκειται για κάτι το οποίο συμβαίνει κατά κόρον στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, όπου οι ομάδες φιλοξενούν - στο γήπεδο τους - σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια τους οπαδούς τους, οι οποίοι παρακολουθούν το ματς, από τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου.

Φυσικά, στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης, συνήθως υπάρχει άφθονο φαγητό, ποτό, αλλά και διάφορες δράσεις.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0